• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

REVIEW: L´OCCITANE CITRONKINA TORBICA SVEŽINE

L´occitane je ponovno postregel z kolekcijo, ki so jo poimenovali CITRONKINA TORBICA SVEŽINE. Kolekcija za ljubiteljice agrumov, citrusnih vonjev, kolekcija za vse, ki prisegate na svežino in čudovite vonje. Priznam, da sem to mini verzijo kolekcije citronka komaj čakala, ker sem vedela, da bo zagotovo izdana. Samo en konkreten osvežilni prš iz osvežilne meglice in set je romal z mano domov.


L´occitane citronkina torbica svežine


Set se skriva v prelepi torbici, košarici s potiskm majhnih limon. Priročna in dovolj velika za kozmetično drobnarijo. 


 Citronkin set vsebuje 
Gel za prhanje, 70 ml
Mleko za telo, 70 ml
Osvežilno meglica, 75 ml
Krema za roke, 30 ml 



Krema za roke, ki je gelno-kremne teksture ima izrazit vonj po citrusih in je izjemno tekoče in lahke teksure. Se hitro vpije in zagotovi dišeč vonj. Je vlažilna, vendar pa premalo hranilna, kljub vsemu na mojih rokah pusti mehek občutek. Primerna za čas poletja, zame osebno ne za obdobje jesen-zima.



Gel za prhanje, osebno mi zelo lepo diši in razvaja s svežino. Sicer priznam, da sem ljubiteljica citrusnih vonjev, če pomislim na parfume in je ta vonj meni pisan na kožo. Je nežne teksture. Odličen za jutranja prhanja, ker prebuja čute in telo. Ne ustvari pretirano bogate pene in se hito izpira. Nudi mehkobo in voljnost kože, vendar pa je zame premalo hranilen, tako da potrebujem obvezen nanos mleka za telo.



Mleko za telo je lahke teksture, ki se hitro vpije in ne pušča mastnega filma. Koža še precej časa ostane odišalvljena in mehka na otip. Popolnoma primeren za poletje, sploh, če niste ljubiteljice bogatejših losion, krem za telo. Diši prelepo.



Top izdelek iz celotne kolekcije in moj 1A zmagovalec je osvežilna meglica, ki na obrazu ustvari prijeten vonj, osveži in je krasen vlažilec. Zmagovalka, ker ne vsebuje alkohola. Super tudi kot finiš make-upu. Iz razdalje jo razpršimo po obrazu in počakamo, da se vpije v kožo. Kapljice, ki se ustvarijo na koži so majhne in zaradi tega še hitreje prodirajo v kožo. Dejansko sem jo stestirala tako, da po njeni uporabi nisem nanesla nobene kreme za obraz, pa le to seveda vedno naredim, saj imam suh tip kože in priznam, da nisem občutila zategovanja, srbečice in me je precej pozitivno presenetila, saj sem bila skoraj 100%, da me bo za dobro uro koža na obrazu zategovala. Dajem ji velik plus. Pa še noroooo diši:).



Popolna poletna kolekcija, ki je lahkih tekstur a vendar izrazitega vonja. Sveža, dišeča. Odlično darilo, ali kar set za na morje. Celotna torbica z vsemi omenjenimi izdelki stane 25 eur. Cena glede na set, ki vsebuje res veliko ni pretirana. Že samo meglica v košarici stane 12, 20 eur, kremica za roke  7, 60 eur, gel za prhanje 5, 60 eur, mleko za telo 8,60 eur. Če povzamemo posamezne cene, le te presežejo celotno ceno kompleta, poleg tega pa dobite še super lepo in priročno torbico.

Če na svojem telesu naenkrat uporabite celotno kolekcijo boste dejansko dišale kot citrusi:).




Kompletek lahko kupite na spletni strani TUKAJ  ali pa v L´occitane trgovinah. 




























With LOVE Sugarlove blog



 

Komentarji

  1. Jaz ne smem v to trgovino...imam tudi jaz malo verzijo tega gela za tuširanje, losjona za telo, šampon in balzam.
    Parfum me mika, ampak mi je malo drag, oz imam tudi preveč parfumov.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sej jst bi se jih tut mogla izogibat, pa še kar hodim preverjat stvari:) se bom mogla malo umirit:)

      Izbriši
  2. Te njihove ''tobice'' so res zakon, je pa boljše če se jaz tudi izognem trgovini, ker sem skoraj 100%, da bi mi bil ta vonj zelo všeč :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja meni so tudi super, ker veliko dobiš, oz. si mogoče kakšno kolekcijo na tak način lahko kupiš. Meni so setki ful fajn. Mislim da bi ti vonj res bil všeč:). Meni je ful dober:)

      Izbriši
  3. meni so full všeč slike, zelo lepa dekoracija in postavitev:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O hvala Sandra, sem naštudirala kje v stanovanju imam največ svetlobe in zj kr na tistem mestu poslikam in kr fajn slike pridejo. Pladenjček (2 eur, srednja velikost), svečka ( okoli 1, 50 eur, če se ne motim) in rumena vazica (znižana na 2 eur) so imeli pri naš še ful hudo oranžne in mi je žal, da si nisem vzela, ker ta rumena tako popestri izgled. So pa stvari iz Momaxa.:).

      Izbriši
  4. Ful lepe slike si naredila. In bere se super, samo nisem fenica limonastega vonja. Brrr... Tako da bom kar na slikah ostala :D.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) si me nasmejala s tem da bos ostala kar na slikah..hihi, js če res nisi fen citrudov pol bolše da si na fotkah:):):):

      Izbriši
  5. Kaj je lušten! Noro! Pa že sama barva embalaže in vse, mene že tu dobijo! Res zanemarjam L'Occitane in se bom morala popravit :D

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar