• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

REVIEW: DVOREC TREBNIK- KOLEKCIJA RAKITOVEC

Na moje veliko veselje je bil dan, ko sem prejela ogromen paket izdelkov Dvorca Trebnik iz njihove kolekcije rakitovec. Kolekcijo poznam, ker sem njihove izdelke že uporabljala in sem o njih že lansko leto spisala oceno. Ker sem nekaj izdelkov iz omenjene kolekcije že testirala lahko podam še bolj pristno oceno. Kolekcija je mega. Ne znam opisat kako pozitivno vpliva na mojo kožo. In mislim, da bi vsak moral preiskusiti vsaj en njihove izdelek in se prepričati o njegovi kvaliteti. Se pa kar na samem začetku podjetju iskreno in iz srca zahvaljujem za poslane izdelke.

Kolekcija Rakitovec



Tekoče milo za roke rakitovec sem že uporabljala. Nekako izmenjujem vonj sivke in vonj rakitovca. O sivkinem milu sem ravno tako spisala oceno TUKAJ. Milo je TOP, sploh zato ker je izjemno nežne teksture, se zelo malo peni in kar je meni najpomembnejše ZELO hitro se izpira, kar pa pomeni manj porabljene vode = varčevanje:)! nimam občutka, da milo izsuši roke, vonj je značilen za kolekcijo rakitovec, če vonj potegnem čez čtro je svež, vendar malček močan. Potreben je čas, da se vonja privadite, je pa manj intenziven kot sivkino tekoče milo, ki je zame osebno bilo na začetku zelo močnega vonja. Milo smo skoraj v celoti porabili in bo potreben nakup novega:).



Šampon za suhe lase rakitovec. Porabila sem sicer res samo 1. embalažo in se izjemno veselim porabiti tudi drugo. Moje prvo mnenje si lahko prebereš TUKAJ. Močnejši vonj rakitovca, precej tekoča teksura, 250 ml. Šampon, ki ne vsebuje parabenov, silikonov, sintetičnih barvil, mineralnih olj. Resnično všeč mi je sestavinsko in rezultat, ki ga daje. Moji lasje so bili izjemno mehki, lepi na pogled, neenalektreni, neoteženi,  presenetilo me je dejstvo, da skoraj ne potrebuješ balzama. Lasišče kljub temu, da ne ustvari pretirano bogate pene zelo čisto. Iz moje strani je bil izjemno dober šampon. 


 
 
 

Gel za tuširanje rakitovec ima prijetno svež vonj, vsebuje izvlečke aloje. Tekstura ni pretirano bogata in niti ne ustvari pretiranih  pen, kar mi je seveda všeč. Ne vsebuje sintetičnih barvil, mineralnih olj, parabenov in silikonov. Lepo vlaži kožo, ne izove srbečice, koža mehka na otip. Krasna sploh za suho kožo.



Olje za tuširanje rakitovec pa je absolutno velik zmagovalec. Tokrat ga testiram prvič in me je čisto navdušil. Vonj je podoben kot celotna kolekcija, 250 ml izdelka, ki ravno tako ne vsebuje sintetičnih barvil, mineralnih olj, parabenov in silikonov. Izjemno tekoča oljnata tekstura z zelo izrazito barvo, ki pa se popolnoma izpere in na telesu ne pušča madežev. Olje je odlično za suho kožo, tudi občutljivo, osebno imam po uporabi nežno in mehko kožo in ga bom prihranila za jesen-zimo. Priporočam.



Olje za masažo rakitovec sem uporabila namesto masaže kar za navlažitev nog in rok. Embalaža iz aluminija z dozirno pumico je zelo kvalitetna in ni pretirano težka. In se obnese super. Tekstura se lepo vpije, vonj je sicer malček močan, ampak daleč od tega da bi bil tako močan kot masažno olje Cowsheed, po katerem me je vedno po uporabi bolela glava. Olje ima zame osebno samo eno slabo lastnost in sicer barva. Kajti le ta, če se prehitro oblečemo pušča madeže. Sploh ne beli barvi. Preverjeno. Sicer na olju lepo piše, da so vidne sledi, tako da po uporabi počakajte, da se vpije. Sama ga seveda ne bom uporabljala samo za masažo ampak za celo telo. Sploh v zimskem času. 




Krema za roke rakitovec mi je že bila poznana. In moram povedat, da odkar sem paket dobila jo uporabljam vsakodnevno in gre že skoraj proti koncu. Aluminjast lonček na navoj mogoče kot krema za roke ni ravno najbolj priročen in higienski, vendar pa je sama embalaža lepa. In sem kar vajena, da so njihove kreme za roke, balzami za usta (med je bil moj S.O.S čez zimo, letos pa bo von vanilije) ali pa morebiti balzami za noge v lončkih.  Če odmislim embalaž je krema izredno lahke teksture, ki se hitro vpije. Ne pušča mastnega filma in takoj umiri občutek suhe, zategnjene kože. Res primerna za suho kože, obremenjene roke. Če jo primerjam z kolekcijo sivke, ki jo ravno tako imam, mi je le ta vonj bolj všeč, ker je v primerjavi s sivko lažji in manj intenziven.



Izmed vseh prejetih izdelkov manjka samo še ocena mleka za telo, ki pa je po prvih občutkih ravno tako super. Celotna kolekcija je fantastična in izjemno vesela sem, da lahko njihove izdelke kljub temu, da jih tudi sama kupujem testiram. Toplo Vam priporočam, da poskusite kakšnega izmed njih, mislim, da Vam ne bo žal. Sicer pa je podpiranje SLOVENSKIH izdelkov čista 10-ka:).



Izdelke iz kolekcije Dvorca Trebnik lahko kupite v Merkatorjevih poslovalnice širom celotne Slovenije, v njihovi prodajni galeriji v Ljubljani in na njihovi spletni trgovinici  TUKAJ. Okvirne cene izdelkov se gibljejo med 5-11 eur.


















With LOVE Sugarlove blog

Komentarji

  1. Dober review, morem probat kak njihov izdelek :) mogoče bi v prihodnosti lahko napisala zraven še ceno izdelka? Da lažje vem v katerem cenovnem rangu se gibljejo njihovi produkti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. julija hvala, cene se gibljejo od 5 eur dalje, pa tam do 10 eur. Masažno olje npr, stane nekaj malega čez 10 eur. Bom dodala v zapis še okvirne cene, da bodo še ustali vedeli, cene so mi res tokrat ušle iz glave, pa jih ponavadi pišem:) Probaj kaken izdelek, mislim, da ti ne bo žal. Sploh če kupiš v merkatorju ko imajo kake kupone za 25% popust na izbran izdelek:)

      Izbriši
  2. Prekrasne slike in lepo napisano :) V vsem se strinjam s tabo in sem zelo ponosna na znamko DT, ker ima očitno kar precej dobrih izdelkov pa še "naša" je.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drugače ti pa ura ne štima pri komentarjih ;)

      Izbriši
    2. Hvala Anna..za slikice sem naštusirala prostor(kopalnica) in je tam najbl svetlo zgleda:) DT zmaga:)*

      Izbriši
  3. Odlične ocene :) Se strinjam, dobro je podpirati lokalne izdelke, sploh pa če gre za izdelke iz naravnih sestavin oz. prijazne koži :) xx Maja

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Maja, meni so izdelki res dobri in podpiram slovensko:)

      Izbriši
  4. Super ocena! :D
    Se precej strinjam, jaz sem se zaljubila v olje za masažo ki ga itak uporabljam kot olje za telo, olje za tuširanje mi je noro dobro (sedaj imam še s sivko in rožmarinom in morem sprobat kako se obnese) :D
    Me je pa navdušila tudi krema za telo, sem si vzela kar še eno :D
    Sestavine so itak super in zadnje čase se vedno bolj navdušujem za naše, Dvorec Trebnik in Afrodita mi zmagata :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja sesatvine so krasne, tudi pri afroditi sem vesela, da so tak fajn postali in moram več njihovih stvari še preverit:). Pri Trebniku so pa ravno tako 1A:)

      Izbriši
  5. Super izdelki, tudi jaz dokončujem objavo. Sploh olje za tuširanje je the best <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Olje res zmaga, kao ga šapram za jesen, samo nevem no..nekam pogosto je v uporabi, si ga grem skrit nekam:) hahah*

      Izbriši
  6. Res dobra objava, me kar mika, da bi kaj kupila. :D :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Če boš kdaj imela priložnost probaj kaj iz njihove kolekcije, oz. jo najprej povonjaj, če ti ustrezajo. Meni osebno kamilica ful lepo diši:)

    OdgovoriIzbriši
  8. Ravno uporabljam kremo za roke in mi je super - ognjičeva mi je bila sicer še malo bolj všeč. Sta me pa obe prepričali, da obvezno sprobam še kaj drugega, nisem pričakovala, da se tako dobro obnesejo izdelki! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jst vsakodnevno uporabljam kaj od njih, meni npr je všeč kolekcija kamilica, ker mi tolko intenzivnega vonja, drgače pa res so dobra firma:)

      Izbriši

Objavite komentar