• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

REVIEW: LAMPETIE JEWERLY UNIKATNI ZAPESTNICI

Tako ali tako se ve, da podpiram SLOVENSKO, unikatno, ročno, spretno in izdelano iz srca. Ko me je poštar presenetil z paketkom, ki mi ga je poslala krasna fashion in beauty blogerka Tanita, njen FB profil, ki si zasluži velik LIKE najdete TUKAJ sem bila vesela do zvezd in vesolja in nazaj in še dlje:). Komaj sem čakala, da odprem in vidim kaj se notri skriva. Sedaj boste rekli, da pretiravam ampak v resnici so zapestnice izpod rok Tanite, ki ustvarja pod imenom Lampetie Jewerly božansko lepe, še lepše kot na fotografijah. Prva stvar, ki me je prešinila je bila ta ali jih dam kar gor, pa jih bom potem poslikala za objavo, ali vseeno vsaj malček počakam:). No zadržala sem se nazaj in najprej naredila nekaj slikic, da jih lahko pokažem tudi Vam.



Zaščitni znak: Lampetie Jewerly



Zapestnici sta izdelani ročno tako kot ves preostali nakit, ki ga ustvarja, moje so iz perlic, kamenčkov v modro, roza, belih- zlatih  odtenkih, ker imam rada morje, vodo, blizu mi je mornarski stil. Kljub vsemu sem kar nekaj let živela na obali. Barve so meni pisane na kožo. Ko zapestnici pogledam dejansko vidim koliko truda je vložila v svoje delo. Perlic ni malo in natikanje ene po eno zahteva voljo, trud, energijo, potrpežljivost. So zelo stilsko dovršene, barvno usklajene in prijetne za nošenje. Imajo enostaven, klasičen način zapiranja, izbiramo pa lahko tudi glede velikosti. Moji vsebujeta tudi zelo luškana cofka, ki sta prav prijetna popestritev, nekaj malček drugačnega. Tako, da je poskrbljeno čisto za vse. So zelo lahke in HOČEM jih ŠE VEČ:). 

Izžarevajo energijo, svežino in lahkotnost. In pašejo k vsem mojim preostalim DIY zapestnicam, ki jih nosim na zapestju. In kar je najboljše pri zapestnicah, vsebujejo misli, ki so s svilenim trakcem privezane na zapestnico in resnično polepšajo dan, v mojih sem se popolnoma našla.


















Lampetie Jewerly nakit je prekrasno darilo zase, za naše najboljše prijateljice, mame in vse tiste, ki jih imamo rade. Je prečudovito osebno darilo, ki za vedno ostane del nas in ga težko prezremo. Če iščete preprost a hkrati svež, čisto pomladno-poletni nakit potem je Lempetie Jewerly pravi za Vas. Če pa niste ljubiteljica zapestnic boste v njeni kolekciji našli unikatne verižice za katere Tanita porabi velikih 20 ur dela, saj je vsaka perlica ročno prišita in obeske bodisi za ključe, torbico, denarnico in izgledajo prelepo. In kar je meni najboljše pri vsem tem je ravno to, da ne izgledajo neka poceni, kitajska roba, ampak delujejo prav bogato, "rich". Izbirate lahko med enojnimi ali pa trojnimi  zapestnicami, mislim pa, da če imaste kakršnokoli željo, da Vam jo bo prijazna Tanita izpolnila:). Cena zapestnice od 5-10 eur.


 Za izdelovanje ogrlice potrebuje velikih 20 ur dela


Njene prekrasne izdelke lahko kupite v spletni trgovinici Etsy TUKAJ kjer je res velika izbira barvnih kombinacij in mislim, da bi se za vsako nekaj našlo. 

Lampetie Jewerely najdete tudi v spletni trgovnici mojbutik.si TUKAJ .

Izdelke pa si lahko pogledate tudi na Lampetie Jewerly FB strani TUKAJ kjer lahko povprašate o izdelkih, ki so na voljo, se pozanimate o nakupu in dobite vse ustrezne informacije. P.s in če dobro pogledate med zapestnicami, ki so na voljo boste našli tudi kose brez poštnine, kar je pa sploh super, super.

 Vse te lepotičke na slikici so na voljo in stanejo 5 eur za kos in imajo gratis poštino:):)


Tako, sama sem nad zapestnicami navdušena in jih res nosim z največjim veseljem in ponosom, Lampetie Jewerly se zahvaljujem z VELIKIM in NAJVEČJIM hvala za poslani zapestnici, ki sta že našli pri meni posebno mesto. Vi pa le preglejte ponudbo in saj veste kako bi rekla, PODPRITE SLOVENSKO, ostalega je že tako ali tako preveč:)*.




With LOVE Sugarlove blog*

Komentarji

Objavite komentar