• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

L'OCCITANE PREDSTAVITEV NOVE KOLEKCIJE POPOLNA POTONIKA/ MNENJE O NEGI OBRAZA

Pred dobrim tednom dni nazaj sem na mojo veliko srečo, če se lahko tako izrazim bila na L'occitanovi negi obraza, ki je vseboval izdelke iz nove kolekcije Popolna potonika. Najprej moram veliko zahvalo nameniti podjetju, ker me je med mnogimi blogi našlo, odkrilo in mi poslalo vabilo na katerega sem se z največjim veseljem udeležila. Sama sem skozi svoje roke in občutke na koži, če se lahko tako izrazim dala že nešteto njihovih kolekcij in vonjev zato sem se tovrstnega dogodka izjemno razveselila. Svojo nego obraza sem opravila v Celju. Trgovinico sem poznala, kljub temu, da sem do sedaj večino izdelkov naročila preko spleta.  Punci, ki sta me sprejeli sta bili TOP! Moja svetovalka je bila izjemno pozitivno naravnana Mirela, ki me je že ob prihodu tako lepo pričakala, kdo ti pa še danes reče mi smo Vas pa že tako čakale:), pa nisem zamujala. Punca je bila prekrasna, prijazna, sproščena, profesionalna in dejansko stvar obvlada. Ve popolnoma VSE! Še preden sva z nego pričeli sva se malce zaklepetali, no precej sva se zaklepetali, tudi o stvareh, ki niso povezane z kozmetiko:), pač sem ena taka mala čvekica in z navezovanjem stikov nimam težav:). Po pogovoru sva začeli z nego obraza, prišla sem brez makeupa, samo z maskaro na očeh, tako da sem prihranila nekaj časa pri odstranjevanju make up-a. 

Vseeno mi je obraz očistila z KARITEJEVIM MLEKOM ZA ČIŠČENJE OBRAZA, nato mi je na obraz nanesla oz. posprejala POTONIKONO MEGLICO ZA OBRAZ, ki je bila božanska, tako lep nežen vonj, kar odpelje te nekam daleč, res super. Za nego okrog oči je uporabila  GEL IN MASKO ZA OKROG OČI ZA SIJOČO POLT, če se ne motim iz linije IMMORTELLE. Sledil je serum in sicer  ESSENCA IZBOLJŠEVALNA POTONIKA, za dnevno nego je uporabila IZBOLJŠEVALNO KREMO ZA OBRAZ POTONIKA.  Na obraz je Mirela nanesla ravno prave količine izdelkov, tako, da se na koži ni ničesar svaljkalo, sicer pa imam kožo suho in je tako večino dobro vpila vase.


UPORABLJENI IZDELKI




KARITEJEVO MLEKO ZA ČIŠČENJE OBRAZA


POTONIKINA MEGLICA ZA OBRAZ

GEL IN MASKA ZA OKROG OČI ZA SIJOČO POLT
ESSENCA IZBOLJŠEVALNA POTONIKA

 

IZBOLJŠEVALNA KREMA ZA OBRAZ POTONIKA


Sledil je nanos CC kreme iz linije potonika, ki moram povedat nisem pričakovala, da bo bele barve in je super, ker se ob stiku z kožo zlije z odtenkom Vaše kože in naredi res lep, naraven videz. Mirela mi je svetovala, da jo lahko seveda uporabljam samostojno in bo sedaj za poletje super ali pa kot podlago tekočemu pudru. Po CC kremi je sledila še BB krema s katero sva končali celotni videz. Ko sva končali nego sva izbrali še BALZAM ZA USTNICE POPOLNA POTONIKA, prelepa embalaža, mehka struktura, nežen vonj in zanimive barve. Izbrali sva malce bolj rožnato, na lička mi je nanesla še res lepe nežne rožnate barve rdečilo iz linije, ki je žal ne prodajajo več in je bil prečudovit odtenek. Nad videzom sem bila prijetno presenečena, ker je moja polt izgledala lepa, sveža, sijoča. Res super. 



CC KREMA POTONIKA


BB KREMA IMMORTELLE



BALZAM ZA USTNICE POTONIKA


In kot, da me prijazna Mirela ni razvajala dovolj, me je pocarkljala še z pilingom rok. Uporabila je piling za roke iz karitejeve kolecije in upam, da se ne motim in je bilo tako fino, jst bi lahko kar zaspala. Res je blo super, dišeče, koža na rokah pa gladka in mehka. Čeprav je že pred tem pohvalila, da imam zelo mehko kožo:). Seveda sem si na koncu lahko še izbrala kremico za roke s katero sem si lahko namazala roke, je bila to z vonjem limete, NORO DIŠI in jo hečem in je nuja takoj, ko porabim še kakšno izmed tistih, ki me še čakajo:). P.S Mirela, če boš slučajno brala tale post, piling sem naredila še isti večer mojemu fantu in ja seveda je zaspal zraven:):). 


1 MINUTNI PILING ZA ROKE KARITE



KREMA ZA ROKE ZESTE DE CITRON


Na koncu pa sva še obhodili celotno trgovino, šli skozi vse kolekcije, tudi moško. Preverili nešteto vonjev, ugotovili, da imava nekam podoben okus, 4 kraljice nekako niso najina izbira:). Naprfumala me je s potonikino dišavo in sem bila cela v omamnih vonjavah). Celotna nega je bila izjemno prijetna, dišeča, za vsak izdelek sem dobila informacije, tako, da nisem potrebovala dejansko ničesar spraševati.  

DIŠAVA POPOLNA POTONIKA

Dobila se nešteto testerčkov in izpoljneno zloženko programa nege obraza, ki mi bo pri prihodnjih nakupih v veliko pomoč, Mirela mi svetuje poleg uporabe kreme za obraz še uporabo seruma. Dobila sem tudi svoj odtenek CC kreme, sem pa seveda hotela kupiti mini set iz kolekcije potonika, pa je bil žal že razprodan in na žalost je bil razprodan tudi na spletu. Me pa mika nakup Potonikine meglice za obraz.

UTRINKI IZ TRGOVINICE





Prekrasna, lična, dišeča, topla in prijazna trgovinica:)



 Nešteto testerčkov, ki me bodo še dolgo razvajali:)


Moja CC kremica, ki me preseneča, zanimiva je predvsem zaradi formule, vonja in majhnih drobnih delčkov, ki jih načeloma nisem vajena v tovrstnih kremah, ampak mi ni ravno napačna. Verjetno tisti majhni delčki sprožijo pigment, poskrbijo za cirkulacijo:). Sem vesela, ker jo je moja koža sedaj po 4x uporabi zelo lepo sprejela, ni mi povzročila nobenih mozoljčkov, zmastila kože. Sem pa preverila malček sestavine, pa jih ima precej dolg seznam, mogoče mi kakšna v njej ne diši ravno najbolj, ampak zaupam L'occitainu in CC kremico sedaj redno uporabljam vsak dan.'



Na začetku bela, nato pa z mazanjem spremeni barvo in se prilagodi tenu vaše polti



Če Vas linija POPOPLNA POTONIKA zanima se lahko kadarkoli obrnete na svetovalke v trgovini L'occitane, z veseljem Vam bodo kolekcijo predstavile in Vam svetovale o izdelkih, ki ustrezajo tipu Vaše kože, zato jih prihodnjič, kar pocukajte za rokav:).


Sama osebo sem se na negi imela TOP of TOP nimam nobenih pripomb. Tako, da podjetju L'oocitaine in svetovalki Mireli še enkrat velik HVALA za vse nasvete, testrčke, razvajanje, CC kremico, bila si z eno besedo ODLIČNA:).



Izdelke L'occitane lahko kupite v njihovih trgovinicah po celotni Sloveniji ali pa na vpletni trgovinici TUKAJ.




Kako pa ste Ve doživele izskušnjo na negi L'occitan, mene je navdušila in bojim se, da bom preveč zapravila v prihodnjih mesecih:).








With LOVE Sugarlove blog

Komentarji

  1. Meni je tale CC krema top! ;) Tudi nega je bila super.

    OdgovoriIzbriši
  2. Jaz sem tudi imela Mirelo in je res krasna punca :) Nad CC kremo sem pa tako ali tako čisto navdušena :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Tudi jaz sem bila ful zadovoljna, ampak berem, da so vas še bolj razvajale punce pa ful več vzorčkov ste dobile :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jst moram povedat, da se mi je res posvetila, mogoče je imela sam ful dober dan, pa se ji je dalo:) vzorčkov sem dobila kar nekaj, mam zj zalogo:)

      Izbriši

Objavite komentar