• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

MESEČNA ŠKATLICA APRIL: KAJ BI SVET BREZ BARV

Vem, da je že mesec Maj, vendar pa sem Vam moram malček z zamudo predstaviti mesečno škatlico iz meseca Aprila. Tokrat sem si jo naročila sama, ker je tako meni pisana na kožo in ker sem si jo resnično želela. Se ve, da podpiram slovensko, unikatno, narejeno z ljubeznijo:).

Aprilska mesečna škatlica se je imenovala Kaj bi svet brez barv. Resnično čisto spomladanska, sveža, pisana, prijetna, polna toplih barv. Mene je navdušila in komaj čakam, da Vam pokažem kaj se je notri skrivalo.



Škatlica ima super, lep nov dizajn:)


Iz vrvice, ki jo je potrebno razvozlati je nastala zapestnica, ki je že na moji roki:)


Vijoličast darilni papir


Prvi pogled v škatlico:)



Prekrasna dekorativna tablica, ki  je narejena ročno iz das mase, na kateri je dobra vila in njena pozitivna misel: Kamorkoli greš, pojdi s srcem. Čisto po mojem okusu, zanjo že imam nagledano mesto in je v resnici še lepša kot na slikici. Prekrasne tablice so plod dela Soul Sanctuary cards



V škatlici se je skrivala tudi prikupna rožnata drobižnica, ki je dovolj velika, da vanjo spravimo več kot samo drobiž. Prelepa je, za piko na i jo krasi srček, ki jo naredi prikupno in čisto za nežno žensko dušico. Sama jo bom uporabila, kar za kakšno šminkico, korektor, labelo. Drobižnica je ročno kvačkana iz pod rok prekrasne Ančke, ki rada kvačka. 


Broška Monique je pisana broška z motivom ptička, ustvarjen iz naravnih materialov. Lahek, pisan, popolen. Prekrasen dodatek za mojo torbico, pozimi šal. Zaljubljena vanj takoj na prvi pogled.




Kaj lahko v Škatlico podtaknejo vedno nekaj tako zelo dobrega, sladkega, pregrešnega. Koliko Kcal ima ta dobrota:)?. Domačija GORA POD LIPO je v škatlico skrila hruustljave karamelizirane bučnice, ki so božansko dobre, dejansko se brzdam in držim nazaj, da ne bi vseh pojedla takoj. Po resnici povedano sploh nočem pomisliti kakšne dobrote se ustvarjajo na njihovi domačiji in kako lepo mora biti pri njih. Upam, da me pot vseeno zanese kdaj v njihove konce:) in obljubim, da jim ne bom vse pojedla:).  Bučnice so skrite  v super uporabnem steklenem kozarčku in res Vam ne bo žal, če jih boste kdaj poskusili. 



En corde zapestnica je unikatna zapestnica v punčkasto roza barvi, ki priznam mi je resnično všeč:). Izjemno simpatična, lahka, s prisrčnim svilenim trakcem, dekorjem. Popolna za kavo s prijateljico, kino s fantom, pomladni sprehod. Preprosto čudovita.  Zapestnica je plod ustvarjalnice En corde nakit.




Za konec pa še nekaj FOTO utrinkov, da mi bo Aprilsa škatlica za vedno ostala v spominu:)





















No in na koncu še jaz, utrujena in neprespana zaradi naporne noči, ker pač moja otroka ne potrebujeta spanca, vendar pa  blazno vesela, srečna, ker je moja Škatlica končno prišla k meni: TAM KAMOR SODI:)*





Če bi želeli Aprilsko škatlico naročiti Vam moram žal povedati, da Aprilska ni več v prodaji, je pa Majska, ravno tako SUPER lepa in Vam jo toplo priporočam. Škatlica je zame osebno najboljše darilo samemu sebi in tistim, ki jih imamo radi. Naročite si jo lahko v njihovi spletni trgovinici. 










With LOVE Sugarlove blog*

Komentarji

  1. Super je tale škatlica, res luškane stvari. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj Larisa jst sem čist nora na te škatlice..ta je bila čisto po mojem okusu:)

      Izbriši
  2. Hvala hvala iz srca za tako lepe besede o moji tablici <3 Lp Mojca (Soul Sanctuary Cards)

    OdgovoriIzbriši
  3. Tudi jaz se iz srca zahvaljujem za prečudovite besede o moji zapestnici in nasploh o celotni aprilski škatlici :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Teja tebi, ker imam na zapesju ponovno nekaj prelepega*

      Izbriši
  4. Very cute!
    Kiss
    http://bambolai.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Thank you* it is Slovenian product of unicate staff and it is amazing packing.. I love idea and only wait for new one:)*

      Izbriši
  5. Ful kjut stvari. Se mi zdi, da so tele škatlice idealno darilo, zase ali pa za koga drugega :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja res je dobro darilo..sploh za kakšno prijateljico, mogoče ni ravno najbl poceni ampak OK:)

      Izbriši

Objavite komentar