• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

MESEČNA DARILNA ŠKATLICA: ŠKATLICA

Materinski dan je zame res nekaj najboljšega, definitivno ga imam raje od svojega roj. dneva ali pa od božičnega darila. Res sem ponosna ker imam svojo družinico in mi ta dan pomeni globoko v srcu več kot kateri koli drug:) No, če priznam ne pričakujem, da bom karkoli dobila, seveda kakšno rožico že od mojega fanta, ki mi jo potem prinese moj sin:). No na materinski dan sem ravno imela pregled pri specialistu, ki mi ni povedal nič pretirano lepega, pa v bistvu to sploh ni pomembno zaradi težav, ki jih imam ne bo konec sveta, še vedno se počutim zelo zdravo in polno energije, delam stvari, ki so mi ljube in se ne oziram na mnenja drugih ljudi..sploh pa ne negativno usmerjenih. Sama pokam od pozitive in poskušam živeti v miru in sožitju. Takoj, ko sem opravila pregled sem skočila k moji Smiljani, da je malce razvajala moje nohte in mi na rokah naredila božanski piling. Sem bila prec takoj boljše:):):).  No ko sem prišla domov, sem bila malo tako potrta, žalostna kaj pa vem, že precej dolgo se nisem tako počutila in nikjer ni bilo ne rožice, ne duha in sluha o materinskem dnevu...NIČ:) Že kar mela sem v glavi tiste misli, pa kako je lahko moj fant pozabil, da je danes materinski dan, pa saj on nikoli ne pozabi...bil pa je malo nervozen in to samo za to, ker poštar ni prišel kot običajno pride:). In ko je prišel je z njim prišla moja Škatlica. Tako lepa, dišeča, narejena s srcem in ljubeznijo, z priloženo zloženko z vsemi opisi izdelkov.  Res najboljše in vrhunsko darilo, z  veseljem jo delim z Vami:).





In kaj se je v škatlici skrivalo? Pokukaj spodnji opis.

SLIKA NA PLATNU PTIČEK: kot, da bi nekdo tam vedel, da imamo doma stanovanje v belo- rožnatih odtenkih, no vsaj dnevna soba je takšna kot odzadje  prekrasne siničke, ki jo krasi. Kaj ni lepa, poživela bi še tako turoben prostor in mu dala nov zagon in energijo. Prekrasen ptiček je izpod rok Barbare, je unikaten, 100% ročno ustvarjen in čivka od ljubezni:).



PIŠKOTKI: druga stvar, ki me je takoj pritegnila so bili tile piškotki, v lični stekleni embalaži, dišeči in nepopisno dobri. Noro, vse smo zmazali TAKOJ: Sploh nevem kateri mi je bil najboljši, mogoče tisti z ingverjem, fant pravi, da je bil makov vrhunski...no pojedli smo vse in sedaj sem v krizi..kako naj še spečem piškote ne da bi jih primerjali s temi iz Piškotnice:).





BALZAM PINK BLISS: v super cute belem srčku se je skrival  balzam za ustnice, ki je čisto naraven: preverjeno, ker sem takoj preverila sestavine. zelo lepo diši, je mehek za nanašanje, lepo topljiv, navlaži ustnice. Sploh pa je super, ker ne vsebuje nobenih dodatkov in je must have. Škoda, da zanj nisem slišala že prej.






UHANI DENDICA NAKIT: unikatni nakit je moja strast, sploh uhančki. Uhančki izpod rok kreativne Adele so čisto pomladanski, prijetni za nošenje, poživljajoči in pašejo na vsako uho. No jaz jih že nosim, pa Ve? Mislim, da bom danes obrnila okoli celo njeno spletno stran in izbrskala vse tiste najljubše:).





NARAVNO SIVKINO MILO: Tako noro kot mi pa diši to sivkino milo...pa sploh ne znam opisat...cela škatlica diši po njej. Čisto prva stvar oz. reakcija, ki sem jo izgovorila, ko sem škatlico odprla je bila kako pa diši tukaj notri:):):) Res milo je tako dišeče, lično zapakirano, s pentljico, seveda sem ga odvila in preverila sestavine. Vsebuje vodo, umiljeno oljčno olje, kokosovo olje, palmino in sončnično olje, etr. olje sivke in sivkine cvetove. Primerno za vneto, razdraženo, normalno, mastno kožo. Olja so ekološkega izvora. Samo milo pa sodi v področje BIO KOZMETIKE in ima za to seveda tudi ustrezen certifikat. Absolutno vrhunsko in komaj čakam, da ga preizkusim.



Ker pa je bil materisnki dan sem prejela zraven še prečudovit cvet, ki bo večen. V večini me moje rožice nekako ne ubogajo in rastejo tako kot bi morale, no le ta bo vedno ob meni:) Prekrasne barve je in je že dobila svoje mesto:).




Za konec pa še posvetilo mojih najdražjih, ki mi pomenijo vse na tem svetu in sem zaradi njih nepopisno srečna. P.s naj bodo te besede samo za Vas. Saj veste, da Vas imam neizmerno rada, da Vam z največjim veseljem kuham in pospravljam, da Vas imam nepopisno rada, ker ste unikatni in posebni, nezahtevni in z največjimi srcem na tem planetu:). Hvala Vam za vse trenutke, ki jih delite z mano, za vse porisane stene, risbice, razbite kozarce, uničen laminat, počečkane stole in za vse tiste trenutke navsezgodaj zjutraj, ko bi nekateri še spali pa kar naenkrat to ni več mogoče:). Vedno Vas bom imela najraje na tem svetu in velik HVALA***







No sedaj sem se pa čisto raznežila:) No, če Vas je moja škatlica, ki sem jo prejela razveselila ali pa navdala z mislimi, da bi jo imeli tudi sami potem le klik, klik na njihovo spletno stran,  Jaz že komaj čakam Aprilsko in me prav zanima kakšna bo njihova tema:) P.S je odlično darilo za vse, ki jih imamo radi.





With LOVE Sugarlove Blog

Komentarji

  1. Držim pesti, da bo vse ok s tvojim zdravjem. :)
    Wau, pa kako lepo presenečenje od tvojih najdražjih. <3 Sploh posvetila, sem se kar raznežila. :)
    Škatlica pa je zares čudovita, se zelo potrudijo pri aranžiranju. Pa ptiček je zelo, zelo simpatičen. :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj Sandra velik in res iskren Hvala..tudi jaz upam, da bo nekoč mogoče boljše:) do takrat pa pozitiva velja:):) pomembno je, da se jaz počutim čist ok:) kljub vsemu:) ptiček v živo izgleda tako lep:) ne morem se ga nagledat..Res so me lepo presenetli:)***

      Izbriši
  2. Škatlica je res zelo prikupna, mislim, da si res lepo darilce dobila ob svojem dnevu :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Škatlica je res super in dobra ideja. Vendar sem po spletu iskala kontakt in malo več informaciji in nič več ne najdem, ali je še to sploh aktualno?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Na žalost mislim da je ne prodajajo več.škoda, ker ideja je bila odlična.

      Izbriši
  4. So te škatlice še vedno aktualne?

    OdgovoriIzbriši
  5. Odgovori
    1. Draga Anita, sem pred časom tudi sama jo zelela narociti pa je očitno propadlo vse skupaj oz. Je ne prodajajo več, kljub temu da je ideja bila čudovita.

      Izbriši

Objavite komentar