• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

UNIKATNI NAKIT MAJUŠKA- MAJA GORUP

Kakšen je občutek, ko v kontakt stopiš z nekom, ki je tako ustvarjalen, čigar roke so magične..in te kar vleč k temu, da bi še sam postal ustvarjalen, res neverjetno dober občutek. Ko me je Maja dodala na mojem zasebnem FB profilu, najprej niti nisem šla za tem kdo in kaj je in je minilo kar nekaj časa, da sem kliknila na njen profil in videla, da dela neverjetn unikaten nakit. Mislim, da sem prebrskala vse od prve do zadnje fotografije.Vseh nisem upala všečkat, ker mislim, da bi Maja mislila, da ji želim sesust njen računalnik:) od vseh tistih obvestil:). Čist hude izdelke izdeluje in samo kapo dol in velik poklon za njeno unikatnost.

No in kdo se skriva pod Majuško? To bo kar ena in edina Maja Gorup? Maja je mamica dveh majhnih lepotičk, ki ji v njeni delavnici pridno pomagata "pospravljati", ustvarjati, ne dvomim pa tudi v to, da tudi razgrajati:).  Je super punca, ki je pred 3. leti ustvarila svojo zgodbo, zgodbo o Majuški:), kaj ni izbrala čisto hudega imena. Njene spretne roke imajo največ časa v večernih uricah, ko je, kot sama pravi v hiši tak mir in tišina:) in se rade zavlečejo do poznih ur. Izdeluje unikaten nakit iz finomase, z različnimi dodatki v različnih barvnih kombinacijah. Včasih ga ustvari v enem dnevu, spet drugič so potrebni dnevi, da je izdelek točno to kar si je zamislila. Nikoli ne dela po skicah, vse ideje in misli se porajajo kar sproti v njeni glavi. In kaj vse izdeluje: vse od nakita, brošk, voščilnic..Vsak njen izdelek ima svojo zgodbo in energijo. Končni rezultat pa je meni osebno vse od OH in SPLOH:). Kar za vsako lepotičko bi se nekaj našlo. No meni res 1A kolekcija je 50 odtenkov modre... Majuška ne more biti 50 odtenkov sive, ker ima preveč pozitivne energije in je čisto nekaj več od sivine:). No meni  je prekrasna, spominja me na Grčijo, na tiste bele- modre hiške, na meni predrago in ljubo Primorsko, na sproščenost, svežino. Ko jo pogledam me pomirja:) to pa je tudi  namen stvari, ki so nam ljube in všečne:).

Ker pa je Majuška fejst punca, če se lahko čisto po domače izrazim:) me je obdarila s temi prekrasnimi uhančki in ogrlico. Mislim, da bo tole najlepši unikaten nakit, ki ga imam in že se vidim v beli majčki in s svetlim jeans kavbojkam in z uhančki:):):). Nad nakitom sem res navdušena, sploh uhančki so top. Z Majuškinimi izdelki  sem prevzela tudi mojo najboljšo prijateljico in mamo:).


Unikatna in univerzala: Majuška

Prekrasni višeči uhančki 

 Shranjeni v čudovitem papirju z vzorčki

 Belo-modra kombinacija, ki poživlja

Poleg uhančkov sem prejela še ogrlico na daljši verigici 


No ker pa ima Majuška rada tudi vse tiste punce, ki spremljajo moj blog, ali pa mojo fb stran se je odločila, da skupaj podariva tole prekrasno verižico iz njene najnovejše kolekcije. Ona bo poskrbela za Vaš dizajn, jst pa ker sem šminkerica po duši pa za  kozmetično lepotičko:).





Tale prekrasna lepotička iz nove kolekcije za vse močne in pogumne punce

 Spominja na morje, svežino, Grčijo, poletje

 Ogrlica je na daljši verigici

 Tale lepotička ne bo krasila mojega vratu, ampak eno lepotičko izmed Vas


Majuško seveda najdete na njeni FB strani klik, klik tukaj in na njenem osebnem FB profilu klik, klik tukaj kjer si lahko pogledate vse njene prekrasne storitve. Njene izdelke najdete tudi v Cvetličarni v Postojni. In seveda, če Vas kakšne kos zamika samo stopite v kontak z Majo in ona bo čisto vse zrihtala:). In kar je meni najljubše, da Vam nakit izdela tudi po Vaših željah.

Cene pa so za unikaten nakit dostopne za vse. Prekrasne uhančke, prstane, lahko dobite že, če dva dni zapored izpustite dve kavici nekje v lokalčku:).


uhančki- od 4-8 €
prstani- od 4-10 €
ogrlice- od 8- 22 €
broške- od 5-10 €
In pa še nekaj izbranih izdelkov iz Majinih albumov:)









Če Vas je moj opis prepričal, ali pa so Vas navdušile fotografije njenih izdelkov hitro pokukajte na njen FB profil Majuška in ji podarite velik VŠEČEK:) in preverite še preostale izdelke, ki jih Maja ustvarja. Ne pozabite pa spremljati mojega FB profila Sugarlove blog, na katerem bova z Majo organizirali nagradno igrico in razveselili eno izmed lepotičk, ki naju bo spremljala. Do takrat pa ostanite vesele, srečne, zdrave, polne energije in naj Vam prihajajoča pomlad poda polno novega elana in motivacije.



With LOVE Sugarlove blog