• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

SREČNA 13ica- Zavod 13



Srečna 13ica zgodba, ki me vsak dan navdihuje, zgodba, ki me opominja kako nikoli ne veš kaj te v življenju doleti in čaka. Zgodba mamice, ki mi trga srce in dušo in zgodba deklice Sofije, ki ima največje srce na tem planetu, največjo moč in željo po tem, da se ne da kar tako. Blog srečne 13ice http://www.zavod13.org/blog/ berem vedno, ko mislim, da me nekje globoko v sebi nekaj muči, žre. Na koncu tako ali tako ugotovim, da sploh nimam problemov, da imam stvari urejene tako kot sem si želela, da imam dva prekrasna otroka, partnerja za katerega težko najdem dovolj močne besede, ki bi opisale njegovo toplino in drugačnost od drugih. Ko takole razmišljam se sploh ne zavedam tega kar imam. Ljudje vedno iščemo nekaj kar ni, samo da bi imeli razloge, da je vse narobe, in da lahko potem sodimo cel svet. 
Sofia je posebna deklica, ni zdrava tako kot sta zdrava moja otroka, ne predstavljam si kaj občutijo takšni otroci globoko v sebi, se sploh zavedajo lastne bolečine. In  ne predstavljam si teže čustev, ki jih nosi mamica male Sofije, ne predstavljam si njenih težkih dni, misli, pogledov drugih. Zato, da se vsak dan opomnem, kako na tem svetu nimam razloga za jamranje, niti ga nimajo drugi okoli mene, ki jim nič ne manjka in imajo vsega še preveč, sem sama sebi podarila zapestnico SREČNA 13ica (no želel mi jo je podariti moj dragi, pa sem mu rekla, da si bom v tem letu končno kupila nekaj zase:)) da se opomnem, da sem ena izmed tistih mamic, ki v sebi ne nosi teže skrbi in da sem ena izmed tistih mamic, katerih mi moj dvoletni sin vsako jutro priteče v posteljo, mi vrže poljubček, me prime za roko, ker želi, da se dvignem iz postelje, ker on želi gledati risanke, jaz pa včasih kar ne morem, da se vstanem in sanjam kako bi bilo lepo, da bi bila kava že kuhana. Da se opomnem, da je čečkanje po stenah, razmetane igrače, luknje v laminatu, polita sedežna, kričanje, jok, metanje po tleh nekaj normalnega, zdravega, kar moja predraga Sofia ne zmore, pa si tako srčno želim, da bi lahko, da bi lahko imela možnost narediti kanček tistega kar zmore moj sin.
 Zapestnica Srečna 13ica*
Zato draga moja Sofia nima besed, ki bi opisale tisto, kar čutim ob besedah, ki jih piše tvoja mamica, zame je navdih in velika volja do vsega, kar sem in si v življenju želim, da bi bila. A in še za vse tiste, ki me kdaj opomnite, da se je s tem, ko sva se preselila v kraj kjer sem živela od majhnega (na vasi) zame, za naju, za nas  svet ustavil, sporočam, da se je svet ustavil za tiste, ki tako mislite. Pa o tem raje kdaj drugič.  Filmček, ki sem ga pogledala že NEŠTETOOOOKRATTTT http://vimeo.com/73764956 in upam, da bo tudi komu izmed Vas segel v srce.
 Čudovita darilna vrečkica v kateri se je skrivala moja 13ica:)
 Poleg moje 13ice sem poleg dobila še kartico na kateri je zapisana prekrasna misel

With LOVE Sugarlove Blog

Komentarji

  1. Res lepo napisano <3 In super darilo! Takšen opomnik marsikdaj rabimo prav vsi, kajti pogosto pozabljamo kako popolno je naše življenje v primerjavi z ostalimi in šele ko slišimo/preberemo nesrečne zgodbe drugih nas malce predrami :/

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala:) In sem ful vesela, ker tudi ti tako misliš..in upam, da nas je več takih:)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar