• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

PIZZA MUFFINI

Pizza..kdo je ne mara bi se lahko reklo:) no priznam, da pri nas doma Pizza ni pogosto na jedilniku in tudi sploh se ne spomnem kdaj smo bili nazadnje na pizzi. Če nas vprašate pizza ali spomladanski zavitki, bodo zmagali zavitki:) Mogoče sva se je zmojim partnerjem v času študentskih klopi spreobjedla, ampak kljub vsemu se tu in tam kdaj spomnemo na njo:) Sploh super ušeč so nam preprosti Pizza muffini. Čisto preprosti, nekvašeni, pa še otroci jih imajo zelo radi. Edina Pizza, kamor lahko dam vso možno zelenjavo in jo bo moj dvoletnik zmazal kot keks, pa ni ljubitelj zelenjave:)

Sestavine
4 lončki (1dl)  moke
1/2 pecilnega praška
1/2 žličke soli
Začimbe:origano, posušena bazilika, česen v prahu, rdeča paprika v prahu.
1 žlička paradižnikove mezge
3 jajca
2 dl navadnega jogurta
3 žlice olivnega olja
5-10 dag salame (Poli, panceta, pršut, šunka, čajna klobasa kar vam je ljubše in kar je pri roki- narezano na kocke, trakce, naribana- čisto po želji)
5-10 dag sira (kocke, trakci, nariban)
zelenjava (paprika, por, čebula, bučke, melancani...čisto po okusu)
Potek
Dobro namastimo pekač za muffine, sama jih namastim ali z maslom, oljem, margarino (kar imam pri roki). Pečico segrejemo na 180 stopinj. Jajca, jogurt, olje in paradižnikovo mezgo dobro zmešamo skupaj. V drugi posodi zmešamo skupaj vse suhe sestavine, ki jih nato vmešamo k mokrim sestavinam. Dobro premešamo in dodamo še poljubno mesnino, sir, zelenjavo. Zmes damo v namaščen pekač in pečemo na 180ih stopinjah približno 20-25 minut.
Pri kombinaciji živil lahko kombinirate neomejeno. Sploh pri začibmah ali pri zelenjavi. Dobri so tako topli kot hladni. Brez skrbi bodo super tudi naslednji dan.
Naj Vam teknejo in olajšajo kakšen dan, ki je prenatrpan, da bi naredili doma še konkretno večerjo:) In dober tek:)

With LOVE Sugarlove Blog*