• 1
  NARAVNO OBARVANO
  Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
  BERI DALJE
 • 2
  SREČNI ATELJE
  Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
  Beri dalje
 • 3
  VIKEND ŠOPEK
  Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
  SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

DECLEOR PARIS: AROMA CLEANSE Exfoliating cream

Decleorjevo čistilno kremo uporabljam že 3.leto. Je izjemno nežna kremna tekstura, ki ima lastnosti pilinga, vendar pa kljub vsemu ne vsebuje delcev, kljub vsemu zelo dobro opravi svoje delo. Absolutno drugačen, če lahko rečem piling, ki sem jih bila vajena.


Moja ocena: krema je bogato, mehke strukture z belo-srebrnim videzom, z vonjem po zeliščih, aromaterapiji, prijeten, nevsiljiv vonj, ki razvaja:) Ob stiku z kožo najprej zaznamo blag hladen občutek, ko kremo začnemo vmasirati na obraz postopoma postaja težje mazljiva. Krema ne vsebuje majhnih, drobnih delcev ampak je zelo nežna in primerna za vse tipe kože. Kljub vsemu, da ne vsebuje piling delcev poskrbi za lep, sijoč videz kože. Odstrani umazanijo, odmrle delce, kožo res lepo očisti in vsaj na prvi videz poskrbi, da izgleda lepša. Sama jo največ uporabljam v zimskih mesecih, ko imam zelo suho kožo in občutljivo kožo in ji je skoraj vsak piling pregrob in se ta zelo dobro obnese. Priporočeno jo je nanašati 1-2x tedensko, jaz jo vsake 14 dni, ker uporabljam še druge izdelke. Vmasiram jo na obraz, vrat in jo pustim, da se popolnoma vpije, posuši.  Kreme ne izpiramo z vodo, odvečno, če jo seveda še kaj ostane na koži, saj se zelo absorbira odstranimo z tonikom. Kljub temu, da res ni klasičen piling je zelo dober izdelek, ki tudi poskrbi za vlaženje kože. Rezultat pilinga je zdrav, sijoč in predvsem mehek izgled kože. Sploh dober efekt naredi na vidno utrujeni in izčrpani koži. Koža izdelek zelo dobro prenaša. Priporočam. Zelo zadovoljna. Cena za 50 ml okoli 24 eur.

Primerna za vse tipe kože, koža izdelek dobro prenaša, dobro očisti kožo,  poskrbi za izboljšan videz kože.

With LOVE Sugarlove Blog