• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

SPOMLADANSKO ČIŠČENJE: ČISTA OKNA


Krasni pomladni dnevi so potrkali na naša vrata. Obdobje, ko je vse zacvetelo, je za mnoge eden najlepših letnih časov.

Tudi zame je to lep čas in eden izmed opomnikov, da svoj dom ponovno pripravim, da zadiha skupaj z nami. To je eden tistih ritualov, ko v prostore vnesem novo, svežo in pozitivno energijo, odstranim navlako, ki mi ne služi, pustim prostoru možnost, da zadiha in ga pripravim na novo obdobje, ki je pred nami, poletje. 

To pomlad z veseljem odkrivam prav posebnega pomočnika, ki sodi v kategorijo čiščenja oken. Le to opravilo mi do zdaj ni bilo jubo, letos pa sem prvič po dolgem času v tem dejansko zares uživala.

Ko sem prvič preizkusila Vorwerk čistilec oken VG100 nisem vedela, kaj točno pričakovati. Odkar pomnim, sem okna čistila s krpo, tudi časopisni papir je velikokrat bil del tovrstne rutine, tako je čistila moja babica, mama, sem na koncu z navdušenjem ugotovila, da prekaša krpe, časopisni papir in da je prekrasen pomočnik, ki odlično opravi svojo nalogo.

Si vedela, da Vorwerk čistilec oken VG100 obenem poskrbi za navlažena okna, odstrani umazanijo in posesa umazano vodo?

Če lahko izpostavim nekaj krasnih lastnosti, ki so me navdušile takoj, so to:

  • enostavna uporaba
  • učinkovito in hitro čiščenje
  • varčnost in trajnostni pristop

Morebitnega novega sopotnika preveri tukaj, trenutno ga ujameš po super akcijski ceni.

Če te je zamikal, s tabo delim nekaj nasvetov, da bo tudi tvoja uporaba enostavna in hitra.

  • pred začetkom uporabe si dobro preberi navodila, tako boš čistilec oken pravilno pripravila na prvo in vse nadaljnje uporabe. 
  • ob napolnjeni bateriji in rezervoarju je čistilec oken pripravljen za uporabo. Namesti le še pralno krpo iz mikrovlaken, pritisni gumb za vklop in uživaj v uporabi. Ta bo izredno prijetna, saj čistilec tehta le 1 kg in ga lahko upravljaš z eno roko, ob tem pa tvoje roke ves čas opravila ostanejo suhe. 


Ob pravilno napolnjeni bateriji boš v čiščenju steklenih površin uživala 30 min.

  • z rahlimi potegi vleci čistilec od vrha do dna okna. Vsako linijo zaključi z rahlim nagibom ob tem pa vso moč delovanja prepusti krpi iz mikrovlaken, ki bo s pomočjo vode in čistilnega koncentrata odstranila umazanijo iz stekla. Kaj pa lise? Naj te ne skrbijo, pri meni se do zdaj zaenkrat niso pojavile. Super, kaj ne?

Zagotovo te zanima, ali ga lahko poleg oken uporabiš še kje drugje? Seveda. Odlično se obnese na vseh steklenih površinah, sama pa sem generalno ščistila tudi vse kuhinje fronte.

Ob vseh pripomočkih s pomočjo katerih si poenostavim delo v našem majhnem domeku, je čistilec oken zagotovo eden izmed tistih, ki ti ga toplo priporočam, če želiš prihraniti čas, poenostaviti čiščenje in vzdrževanje oken. Ob hitrem tempu življenja so to prednosti, ki so zagotovo vredne, da jih izpostavim.


Prijetno pomladno čiščenje ti želim in veliko kristalno čistih pogledov ti maham. 










 *testiranje izdelka je omogočil Vorwerk Slovenija