• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

TO JE NARAVNO MASLO ZA TELO, KI GA BOŠ TO JESEN ZAGOTOVO VZLJUBILA

Sezona suhe kože za marsikoga že trka na vrata.

Jesen prinaša spremembe vremena, dan se krajša, z mislimi smo, pri izdelkih, s katerimi bomo kožo negovali, vlažili, zaščitili pred vsemi zunanjimi, notranjimi vplivi, ki jih bo obdobje, ki prihaja, prineslo. 

Mesec september je čas, da na negovalne poličke ponovno postavimo bogate izdelke za nego kože, takšno izmed njih je tudi Nona Luisa naravno penasto maslo za telo - Sivkin dotik

Nežno, puhasto in dišeče. S skrbno izbranimi naravnimi sestavinami, 100 % veganskega izvora. 


Ko sem ga prvič odprla, me je prijetno pozdravila nežno pastelna vijolična barva. 

Takšne barve v negovalni kozmetiki še nisem uporabljala. Da ne bo pomote, to ni umetno dodano barvilo, je le plod kreacije narave.

V maslu kraljujejo: karitejevo, kokosovo, kakavovo maslo, eterična olja sivke, bergamotke, limonske trave, olje grozdnih pečk, vitamin E in marantino moka. Sestavine in sestava so osnova prijetne negovalne formulacije, ki kožo neguje, mehča in nahrani.

Si vedela, da marantino moka nase veže vlago in preprečuje rast mikroorganizmov?

Omamen vonj sivke v kombinaciji z bergamotko in limonsko travo. Takšen, ki sprosti, pomiri, a po drugi strani poživi in te popelje daleč med poletna sivkina polja. Prava aromaterapija v vseh pogledih, ki ne temelji na sintetičnih dišavah, temveč le na kakovostnih eteričnih oljih.


Tekstura nerafiniranih, surovih masel v penasti teksturi, obogateni z vitamini, antioksidanti, se odlično usede na koži in je ne zmasti.

Bogata maslena nega, ki pomiri, neguje, zmehča, zaščiti kožo pred izgubo vlage. Krasna nega za vse letne čase. 

Odlično se obnese po tuširanju, britju, kot nega suhih stopal, rok. Občutek mehkobe in voljnosti kože je zagotovljen in zagotovo vam bo všeč.


Naravno penasto maslo Sivkin dotik te čaka v dveh različnih velikostih 150 ml in 15 ml.

Do konec meseca septembra te v spletni trgovinici Nona Luisa pričakuje po znižani ceni, če ga boš preizkusila, mi sporoči, kako se ti zdi.
















*objava je nastala v sodelovanju z Nona Luisa