• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

TO JE NARAVNA NEGA LAS, KI JO BOŠ VZLJUBILA TO JESEN


Poletje se počasi poslavlja in jesen vedno prinese sveže novosti, ki se jih razveselim tudi jaz.

Čisto novo nego las Natura Siberica bi ti rada predstavila. Uh, tako sončna, lepa, zanimiva in zabavna je. Vse od pomladnih mesecev nisem preizkusila nobene nove linije, znamke. Zato sem se novosti NS zelo razveselila.

Kaj je novega pri negi las, Natura Siberica?

Spoznaj 95% naravno zasnovani liniji D- tox in Caviar Therapy v priročni 245 ml embalaži s sistemom na pumpico.


  • Rumeno vegansko zasnovano D - tox nego boste vzljubile vse, ki iščete čistilni šampon, ki ne izsuši lasišča in je primeren tako za vse, ki se borite z mastnim lasiščem, kot tudi za vse, ki imate radi čistilne šampone tako kot jaz. Ekološki hidrolat bele breze, blato iz mrtvega morja in bela glina skupaj tvorijo nežno čiščenje, obnovo, nego in ne izsušijo lasišča niti konic. Juhuhu za pridih frizerske nege, kar doma.

  • Če imaš poškodovane, puste, suhe, brez leska in voljnosti naravnane lase, ti bo všeč linija Caviar Therapy. Obogatena s keratinom, kompleksom sedmih super aminokislin in kaviarjem je njen namen nega, obnova, zaščita, krepitev, mehkoba, voljnost. Le ta odlično ustreza tudi mojih suhim, ravnim lasem.
  • Če iščeš hitro s.o.s pomoč pred pomembnim dogodkom, opravkom, časa za frizerja pa ti je zmanjkalo, po šamponiranju s Caviar Therapy linijo uporabi še masko, ki bo poskrbela za dodaten lesk in mehkobo las, na koncu pa z nekaj nežnimi prši lasem dodaj še pikico vlage in zaščite z naravnim večnamenskim pršilom za zaščito in obnovo las. Razlika bo, je, vsaj pri meni opazna.

Lahko kombiniram obe liniji hkrati?

Da. Moje lasišče je trenutno bolj suho, kot pa da bi se prekomerno mastilo. S tabo delim kombinacijo, ki ustreza meni:

  1. D- tox šampon za lase: lasišče.
  2. Caviar Therapy šampon za lase: spodnji del las, konice, odlično se obnese tudi na mojem lasišču.
  3. D- tox balzam za lase: nega konic.
  4. Caviar Therapy večnamensko pršilo: na mokre lase, pred sušenjem las, pred likanjem in kodranjem las.
  5. Caviar Therapy maska za lase: 1-2× tedensko

Moj odziv po več kot mesecu dni testiranja ...

... obe liniji sta me pozitivno presenetili. Na lasišču in konicah se lepo obneseta. Ne dražita in povzročata srbečice na mojem lasišču. Se lepo porazdelita po lasišču in izpirata. 

Kljub temu, da sem na vonje v tem obdobju bolj občutljiva, saj sta precej izrazita in me malce spominjata na tisti frizerski pridih in kar nekaj časa ostaneta prisotna na laseh, bi še posebej za svoje lasišče in tip las izpostavila vijola linijo Caviar Therapy, saj mi resnično naredi opazno razliko v mehkobi, voljnosti, prijetnemu občutku las na otip, poleg tega pa se dobro obnese na lasišču. 

Ker pa sem pogumna sem si drznila preizkusiti na lasišču kombinacijo obeh šamponov skupaj in če sem čisto iskrena s tabo, mi je tovrsten način ustrezal perfektno :). Lep izbor nege las v vseh letnih časih.

Nežen opomnik: če je tvoje lasišče zahtevno, občutljivo, pred nakupom preveri sestavine in sestavo izdelkov. In pocukaj za rokav, če boš potrebovala pomoč, nasvet. Pri NS Slovenija in v drogerijah ti bodo z veseljem svetovali in pomagali.

Sta liniji zamikali tudi tebe?

Najdeš ju na policah Tuševih drogerij in v njihovi spletni trgovini. Najdeš jih tudi Lepa z naravo in Natura Siberica Slovenija. Naj to jesen tvoji lasje zasijejo v naravni lepoti. 

 





*objava je nastala v sodelovanju z Natura Siberica Slovenija