• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

POLETNE ZGODBE: LEPA SI, STE, SEM!

Lepa si, ste, sem!

Oh, ti lepotni ideali, pa občutki, kaj vse naj bi in česa naj ne bi smeli. Pa občutki, da moramo imeti, preizkusiti vse. In predalčkanje tega in onega. A na koncu vsega premalo ljubezni do sebe, do drugih, premalo spoštovanja in empatije.


Veliko premišljujem o tem, kaj in kako vam želim predati določene besede, misli, kdo ste tiste osebe, ki mi sledite na drugi strani. Se vprašam, v kakšnem obdobju življenja ste, ste srečne, vesele, obupane, trpite …


Ne glede na vse sem hvaležna, ker ste z mano, ker zame ste vse lepe in čudovite z vsemi vzponi in padci z vsemi uspehi in porazi. Brez vas moj kotiček ne bi bil to, kar je. Bil bi lep, a še lepši je z vami. 


In ko klepetamo o lepem, sem vesela, ker lahko s tabo delim svojo poletno zgodbo po imenu Lepa sem, zgodbo o ljubezni do sebe, o sprejemanju, o dejstvu, da se znamo imeti rade v vseh pogledih. 



Moje, tvoje telo, je najin edini pravi dom in prav je, da zanj skrbiva in paziva. In če si lahko pri tem pomagava z enim samim izdelkom, ki polepša poletni večer, prebudi zaspano jutro, je njegov namen dosežen. 


Ko v rokah držim krtačo za suho krtačenje, je ne dojemam samo kot izdelek brez duše, dojemam jo kot zgodbo, ki nama jo želi predati. Zato imam iz srca rada zgodbe, ki v sebi nosijo močan pečat, globino in mi, še preden v njih čutim le prodajo postrežejo z noto ljubezni do sebe.


Me spomnijo, da sem lepa, da si ti lepa, da sva edinstveni, posebni in čudoviti v vseh pogledih, ne glede na trenutke, ki jih prestajava, ne glede na dejstvo, da sva si besedi rada, se imam, privzgojili sami. 


In vse moje besede, ki sem jih delila s tabo v svojih notah nosi tudi ritual suhega krtačenja, ki ga s tabo deli zgodba Lepa sem.


Oh, vesela sem, da je suho krtačenje osvojilo mnogo deklet tudi pri nas. Nešteto pozitivnih lastnosti ima in vesela sem vsake krtačke, ki je ročno izdelana pri nas in iz našega lesa.



Naj bo to tvoj novi ritual, ko si boš želela vzeti čas zase, za razvajanje in za boljše počutje. 


Dovoli, da te sprosti, pomiri, polepša tvojo kožo, jo mehča, spodbudi njeno cirkulacijo, limfni sistem, omogoča odvajanje vseh nepotrebnih toksinov, izboljša tvoje počutje in poskrbi za še nešteto drugih krasnih dejavnikov, ki jih boš vesela tako ti, kot tvoja koža. Obljubim, da ti bo ritual ukradel srce.



Več o lepotnem ritualu, ki te bo osvojil, si lahko prebereš na spletni strani krasne in čudovite Lepasem.si, kjer svojo zgodbo o biti lepa in edinstvena lahko podpreš tudi ti. 


Naj te nosi tok ljubezni do sebe in do drugih.