• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

TRAJNOSTNO OBARVANO: BIORAZGRADLJIVE KAPSULE ZA ČIŠČENJE DOMA

Obožujem pogruntavščine, ki svet spreminjajo na bolje.

Tako kot pri kozmetiki si tudi pri izdelkih za dom želim stremeti k okolju bolj prijaznim alternativam. Ni mi pomembno, koliko dišijo, če bodo zares do potankosti odstranile vsak madež, temveč k dejstvu, da je izdelek kot celota prijazen do narave, do nas samih.

V tej objavi ti predstavljam krasne eko, biorazgradljive kapsule za čiščenje doma po imenu Eco Bravo in Ocean Saver

Biorazgradljive kapsule, ki so preproste za pripravo, enostavne za uporabo, dejansko delujejo in zaradi njih boš naravi prihranila mnogo novo nastalih plastičnih embalaž, saj je njihov fokus v zero waste načinu in ponovni uporabi tistega, kar že imamo doma. 

Za čisti domek uporabjam OceanSaver čistilo za različne površine- antibakterijskoOceanSaver čistilo za tla Eco Bravo razmaščevalec za kuhinjočistilo za steklene površine in čistilo za kopalnico.  

Kako poteka priprava čistil?

Potrebuješ staro embalažo, 750 ml vode, biorazgradljivo kapsulo, 5 minut časa in nekaj vmesnih tresljajev, da se kapsula v miru razgradi in ... in to je vse. Že lahko čistiš :). 

VIDEO o pripravi čistila si lahko pogledaš na mojem IG profilu: TUKAJ.

So čistila učinkovita?

Verjela ali ne ZELO. Presenetila so me v vseh pozitivnih pogledih in to je eden tistih trenutkov, ko si rečeš, da je to eno res krasno odkrivanje.

Kje lahko najdem vso eko, zero waste ponudbo za čiščenje doma?

Krasna druščina izdelkov te čaka pri ECOCARE.SI, kjer boš zagotovo našla izdelke, ki ti bodo pomagali na tvoji eko čistilni poti za boljši danes in jutri.