• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

TO JE LINIJA PRI KATERI KRALJUJE VITAMIN C

Pred nekaj meseci smo skupaj odkrivale novo linijo Anti Ox divja borovnica in se veselile vseh krasnih sestavin, ki jih je prinesla s sabo. Danes odkrivamo čisto svežo, pomladno, no skoraj že poletno obarvano linijo Vitamin C.

Dobrodošle in vabljene, da jo spoznate. 

Tako krasno barvno paleto oranžne so ji ustvarjalci Natura Siberice namenili, da ti bo vedno, tudi na najbolj pust, siv, oblačen in dolgočasen dan, polepšala razpoloženje. 

Nežen opomnik: pred odkrivanjem novih izdelkov vedno preveri sestavine in sestavo izdelka, lahko se sliši in bere krasno, mogoče pa se na koncu na tvoji koži ne bo obneslo kot najboljši izbor. 

Linija te bo razveselila z: 

obraznimi piling blazinicami z vitaminom C, dnevno kremo za obraz za sijočo kožo s SPF 20, super lahkotno in vlažilno kremo za predel okoli oči s kofeinom, vitaminom A, E in C, ter čistilnim gelom z AHA kislinami. 

Izdelki posvečeni novi liniji so obogateni z izvlečki ekološkega olja rakitovca, ki izboljšuje stanje kože, njeno elastičnost in prožnost.

Vitamin C pa je osrednja zvezda linije, ki pa ji prijetno družbo delajo tudi druge krasne komponente kot so vitamin A, E, AHA kisline, kofein in mnoge druge druge krasne sestavine.

Zagotovo se sprašuješ, komu je linija namenjena, komu bi jo priporočila. Z veseljem ti sporočam, da bo všeč vsem, ki na svoji koži pogrešate, si želite:

  • sijaj, 
  • svežino, 
  • vlaženje,
  • booster energije, 
  • se morebiti borite s prvimi gubicami, 
  • izgubo prožnosti, 
  • izgubo mehkobe,
  • pomanjkanje voljnosti, 
  • za vse, ki bi rade ohranile mladosten videz in ga ubranile pred vsemi nepotrebnimi dejavniki iz okolja.

Še posebej bi jo priporočila normalni, suhi povrhnjici, tudi mešanemu tipu kože, če išče mehkobo, vlaženje in naraven sijaj. 

Mene trenutno navdušuje čistilni gel, ki je odličen za začetek dneva, zvečer pa je moja stalnica dvojno čiščenje in je odličen drugi korak nege. Joj, kako gladka je koža po njegovi uporabi in kremica za predel okrog oči mi ustvari tisti sveži videz, ki je za začetek dneva obvezen. Zelo rada posegam tudi po kremi za obraz s SPF 20, ki naj te opozorim, ni nadomestilo sončne kreme, se pa z mojo naravno sončno kremo krasno obnese. 

Prijetno odkrivanje nove linije želim tudi tebi in ti sporočam, da sem opazila v zeleni trgovinici Lepa z naravo, da imajo na vse izdelke popuste. 

Le klik te vodi do boosta sveže energije.