• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

KO POMLAD PRINESE NOVOSTI: PRISPELA JE NOVA LINIJA NATURA SIBERICA SLOVENIJA

Kdaj je res krasen dan za moj zeleni, eko obarvan kotiček, ko z vami delim pomladne novosti. 

Čudovito je predstaviti izdelke znamk, ki jih že zelo dobro poznam, vse je veliko lažje, vem, kako se iz podobnih linij pod okriljem iste blagovne znamke nekaj obnaša na moji koži. 

Če ti branje ni ravno pri 💗 te vabim na moj IG profil na ogled IG TV

Danes vam predstavljam čisto novo linijo znamke Natura Siberica Slovenija. V svet izjemne vulkanske borovnice vas bi rada popeljala in z vami delila linijo ANTI- OX DIVJA BOROVNICA.

Če si za, da jo odkrijeva skupaj, te vabim na prav prijetno in sproščeno prebiranje. 

Nežen opomnik: pred odkrivanjem novih izdelkov vedno preveri sestavine in sestavo izdelka, lahko se sliši in bere krasno, mogoče pa se na koncu na tvoji koži ne bo obneslo kot najboljši izbor. 

Antioksidativne obrazne piling blazinice, obnovitveni obrazni serum, dnevna in nočna krema za obraz in super vlažilna krema za predel okoli oči, so izdelki posvečeni, novi liniji, obogateni z izvlečki ekološke borovnice, vitaminom C, antiocianiti, koencimom Q10, hialuronsko kislino, rastlinskim elastinom, niacinamidom B3 in mnogimi drugimi krasnimi sestavinami.

Pravi užitek je spremljati napredek znamke Natura Siberica, saj je s tokratno linijo stopila korak višje, jo obogatila z zanimivimi komponentami in jo naredila veliko bolj zanimivo in privlačno in verjamem, da bodo svoj napredek znali še dodatno nadgraditi. 

Zagotovo se sprašuješ, komu je linija namenjena, komu bi jo priporočila. Z veseljem ti sporočam, da bo všeč vsem, ki na svoji koži pogrešate:

  • sijaj, 
  • voljnost, 
  • svežino, 
  • booster energije, 
  • se morebiti borite s prvimi gubicami, 
  • izgubo prožnosti, 
  • izgubo mehkobe,
  • pomanjkanje voljnosti 
  • za vse, ki bi rade ohranile mladosten videz in ga ubranile pred vsemi nepotrebnimi dejavniki iz okolja.

Obrazne piling blazinice uporabi po potrebi. Mogoče na dan, ko boš opazila, da je tvoja koža pusta, utrujena, se bori s suhimi luskami in si želiš, da ti sadne AHA kisline iz borovnic in šisandre pomagajo zagotoviti nekaj več svežine in dodatni kanček vlage. 

Dnevna poživljajoča krema vsebuje spf 20 in ščiti pred žarki UVA / UVB, seveda le to ne pomeni, da je nadomestilo sončni kremi, ustvarjena je bila z namenom, da vsaj malo odbije stran od kože, vplive, ki nam jih nameni okolje. Lepo vlaži in je po moji oceni primerna za različne tipe kože. 

Zvečer se pocrkljaj z obnovitveno nočno nego, ki vsebuje krasni vitamin C, koencim Q10, antocianite, ki bodo kožo zmehčali, okrepili, ji povrnili elastičnost in prožen občutek. Jaz jo najraje uporabim kot negovalno masko za obraz in je res super. Koža je po uporabi tako prijetno mehka.

Obnovitveni obrazni serum ti bo zagotovil pravo energijsko bombo dobrega počutja in krasnega sijaja na koži. Lahko ga uporabiš tako čez dan kot tudi zvečer. 

Kremica za predel okrog oči, ki jo lahko uporabiš tudi kot masko, bo super izbor, če si utrujena in želiš znake utrujenosti kar se da na hitro omiliti in majhne drobne linije krasno zapolniti. Ker svež predel okrog oči v času maskanja lahko končno zasije. Juhuhu!

Zame je odkrivanje nove linije krasen vstop v pomladne mesece, rada jo uporabljam in trkam, da jo je moja koža lepo sprejela. Če te bo linija zamikala, jo najdeš v spletni trgovini NS Slovenija, Lepa z naravo in v vseh drogerijah Tuš in DM. 

Prijetno odkrivanje ti želim in maham z lepimi zelenimi pozdravi.