• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

TO JE KOZMETIKA ZA DUŠO: SPOZNAJ SENZORIČNO BLAGOVNO ZNAMKO MAKOSH

Spoznavanje linije Makosh je nekaj čisto unikatnega, drugačnega in posebnega. 

Danes te ponašam v svet senzoričnih vonjev, ki vplivajo na tvoje počutje, razpoloženje. Sprejemanje vonjev je nekaj prav posebnega in z izdelki Makosh tudi unikatnega. 

Priznam, da sem si za blog zapis vzela čas, ker sem nekje v podzavesti vedela da kljub temu, da so to izdelki, pri katerih hitro dobimo prve vtise, občutke, mi nekako niso dovolili, da bi jih takoj ponesla v svet. Dovolili so mi čas, da sem jih vsak dan posebej odkrivala, spoznavala različne note in jih sprejemala v različnih čustvenih trenutkih. 

Ko pišem ta zapis, me na zapestju spremljajo note parfumske dišave EQUILIBRIUM. Tako zelo vesela sem, da je za vse nas ljubitelje naravne kozmetike na voljo tako krasna naravna dišava, po kateri je glavobol pozabljen, saj se v njem skrivajo 100% naravna eterična olja, absoluti in CO2 izvlečki najvišje kakovosti. Vsak dan me vedno znova preseneti. 

Njegove note prave sivke, mandarine, nerolija, sandalovine in drugih, vedno znova začutim drugače. Vsake toliko začutim vonj mandarine, občutek, da me objema vonj lesa in gozda, je vsak dan prisoten, nežno začutim tudi sivko. Tako lepo se mu je prepustiti, res je poseben, drugačen, takšne kombinacije še nikoli nisem vonjala in zagotovo je posebna.

Zakaj se boš zaljubila v linijo Makosh?

100% naravna zasnova z visokim deležem ekoloških sestavin.

Obnovljivost virov je predpogoj, da so sestavine del zgodbe Makosh.

Izbor le najboljših 100% naravnih eteričnih olj, absolutov in CO2 izvlečkov najvišje kakovosti. 

Popolnoma razgradljiva embalaža iz kakovostnega vijoličnega stekla Miron, zunanja embalaža iz certificiranega, delno recikliranega papirja, s konopljinimi vlakni.

Kolekcija Makosh trenutno vsebuje?

Linijo EQUILIBRIUM, AUORA in VIRAGO. V kateri se skriva dišava z namero v roll- on aplikaciji na oljni osnovi, olje za telo in lase iz izbranih ekoloških rastlinskih olj v kombinaciji 100% naravnih eteričnih olj in meglica za prostor, ki ne samo, da izboljšajo vonj v prostoru, poskrbijo tudi za boljše počutje. 

Kdaj lahko uporabljam izdelke Makosh?

Kadarkoli in kjerkoli bi bil moj odgovor. Njihov namen je, da izboljšujejo počutje, zato so še posebej krasni ob dneh, ko se počutiš brez energije, volje, motivacije, si napeta, tesnobna, žalostna. Dišava z namero te lahko spremlja čez cel dan, saj bo s svojo intzenzivnostjo postopoma bledela in te vedno znova ponesla globoko v gozd (tako jo doživljam jaz). 

Tudi meglico uporabljam takrat, ko imam občutek, da v prostoru ni svežine, da potrebujem prš note, ki me ustavi. Olje za telo pa dodam svojemu gelu za prhanje, saj je ritual tuširanja nekaj čisto drugega, saj ne samo, da je koža negovana, mehka, svilnata na otip, tudi odeta je v mističen vonj, ki pomaga sproščati misli, um, tudi napetost mišic, povezanih s stresom, zato je tudi odlično olje za masažo. In ne pozabi ga nanesti na lase, krasno bodo dišali.

Naj te nežen dotik izdelkov ponese v note miru, sprejemanje sebe kot celoto z vsemi vzponi in padci. Naj ti linija pomaga, da si vzameš čas zase, za dušo, počutje, in da v trenutkih, ki si jih vzameš zase resnično poskrbiš za svojo dušo, se pomiriš in iščeš ravnovesje.

Verjamem, da ti bo linija pomagala v trenutkih, ko boš iskala tisti ščep dobrega počutja. 

Spoznaj linijo Makosh v spletni trgovinici in si izberi tistega, ki v notah vonjev najbolj opisuje tvoje trenutno počutje, v katerem se nahajaš, če bo izbor pretežak, pa si lahko naročiš testerje, tako bo izbira zagotovo lažja. 

V umirjenem duhu Equalibriuma te pozdravljam in ti želim prijetno raziskovanje linije Makosh.











*objava  je nastala v sodelovanju z Makosh - naravna kozmetika