• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

SPOZNAJ AMABILIA LINGERIE: NEŽEN DOTIK UDOBJA NA TVOJI KOŽI

Z Manco sva se spoznali na Instagramu. Platformi, pri kateri zadnje mesece čutim veliko povezovanja in podpore.

Svojo podporo sem želela nameniti tudi Amabilia Lingerie, ker je podpora slovenskim ustvarjalcem bila in še vedno je moja prioriteta leta 2020. 

Predstavljam ti čudovito spodnje perilo, ki ga ustvarja Manca preko družinskega podjetja. Tako udobno, ženstveno, prijetno in hkrati zapeljivo in posebno. Tako ga doživljam jaz, ki sem njegova ponosna lastnica. 

Vabim te na prebiranje intervjuja, ki sem ga pripravila z Manco in upam, da boš zgodbo Amabilia Lingerie preverila tudi ti.


Kdo stoji za znamko Amabilia Lingerie?

Smo družinsko podjetje (sp.)

Ima ime kakšen poseben pomen?

Ime izhaja iz latinščine, pomeni pa ljubko. Želeli smo prisrčno ime, pritegnila nas je beseda Lovely, a se nam je zdela premalo zanimiva, tako smo se še naprej igrali z besedami, na koncu pa prišli do Amabilie. 

Spodnjega perila je na trgu veliko, zakaj ravno tovrstna kategorija oz. kako se ti je porodila ideja o lastni kolekciji izdelkov?

Ideja o spodnjem perilu oz. predvsem modrčkih, se je sprva rodila na faksu. Ideja je bila ustvariti udobne modrčke, ki se odpirajo od spredaj, saj takih na slovenskem trgu še ni bilo, vsaj ne takih, ki bi bili videti lepi ter bili hkrati še udobni. Uspelo nam je ustvariti zelo udobne modrčke, ki so hkrati ženstveni, elegantni, prefinjeni. Nudijo minimalno oporo, a se hkrati ne počutiš utesnjene, saj modrčka skoraj ne čutiš na sebi. Prejeli smo same pozitivne odzive deklet, ki so te modrčke preizkusile in jih nosile, kar nas je gnalo naprej in resnično prepričalo, da je to nekaj posebnega in vredno graditi dalje.

Iz kakšnih materialov je tvoje spodnje perilo?

Trudimo se iskati čimbolj naravne materiale oz. vsaj take, ki so za našo kožo prijetni in neškodljivi. Predvsem je poudarek na jerseyu iz skoraj 100 % bombaža, ki ima tudi OEKO- tex standard 100 certifikat; kar pomeni, da ne vsebuje nobenih škodljivih snovi. Čipka ter trakci so iz umetnih materialov, saj to ponuja veliko večjo udobnost in raztegljivost.

Dizajn perila narišeš sama?

Tako je.

Koliko časa ti vzame šivanje enega kompleta?

Šivanje modrčka vzame okrog 3 do 4 urice, šivanje hlačk pa recimo okoli 30 min.

Cena tvojih izdelkov?

V začetku, meseca novembra, bo otvoritvena cena vsakega modrčka 39 , kasneje 49 . Cena hlačk pa bo sprva 12 , kasneje pa 15,90 €. Na voljo bodo tudi pralne maske, cena teh bo 6 .

Kako lahko naročimo tvoje izdelke?

Za sedaj poteka naročanje preko Instagrama in Facebooka, v zasebno sporočilo napišeš kateri izdelek bi rada, številko modrčka/ hlačk ter barvo, svoj poštni naslov, mi ti pošljemo račun, ko pa nam nazaj pošlješ potrdilo o plačilu, bo izdelek poslan na tvoj naslov.

Cilji, želje, vizija za prihodnost?

V svoje izdelke bi radi vključili še več naravnih materialov in iskali nove priložnosti, da bi še bolj pomagali naravi. Seveda si želimo razširiti ponudbo izdelkov, ustvariti še veliko zanimivega za marsikoga, v prihodnosti imamo željo razviti tudi svoje vzorce. Gradnja skupnosti, v kateri se ženske podpirajo in ne obsojajo, pozitivna energija. Definitivno postavitev spletne strani in trgovine, ki je sicer že v delu. V daljši prihodnosti imamo seveda željo se širiti tudi na tuji trg, a vseeno ohraniti znamko domačo, pristno in unikatno.

Kakšno sporočilo želite predati ženskam s svojim delom?

Želimo predati sporočilo, da si lahko zelo elegantna in ženstvena tudi v nedrčku, ki ni podložen, ter da se tako počutiš še bolj udobno, ne utesnjeno ter predvsem svobodno.

Stisni velik ❤ za Amabilia Lingerie na IG in FB strani.