• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

SPOZNAJ CAPTAIN MINT SLOVENSKO RAZPRŠILO ZA ODSTRANJEVANJE NEPRIJETNIH VONJEV



 Hvala, ker si skupaj z mano v mesecu avgustu odkrivala Captainmint deodorizer, razpršilo za preprečevanje neprijetnih vonjev. 


Tudi zame nekaj novega, drugačnega, zanimivega. 

Veš, ni težko nakupiti nekaj eteričnih olj, jih zmešati med sabo in ustvariti nekaj podobnega, pa vendarle je kdaj potrebno stvari, ki terjajo znanje morebiti bolje prepustiti drugim. 

Eterična olja so posebna kategorija. Večkrat poudarim, da niso vsa kakovostna, morebiti vsem ne bodo ustrezala, marsikoga po njih boli glava, zato je z njimi treba ravnati previdno, le tako nas lahko na koncu osrečujejo z vsemi pozitivnimi lastnostmi. 

Captain Mint, prvič slišim zanj.

Nič hudega, tudi zame je bila popoln neznanec, neznanka. Pa vendarle je pritegnil mojo pozornost, malo zaradi moje duše, ki ima rada šport, malo zaradi dejstva, da takšnega izdelka še nikoli nisem predstavila, prepričalo me je dejstvo, da z izdelkom podpremo SLOVENSKO.

Kaj je Captain Mint?

100% naravno, vegansko in okolju prijazno razpršilo za odstranjevanje neprijetnih vonjev.

Neprijetni vonji, misliš za pod pazduho?

Ne, čeprav je njegov vonj krasen in bi z veseljem imela takšen dezodorant, vendar je le to razpršilo, ki ga lahko uporabiš na pripomočkih, obutvi v / na kateri prihaja zaradi potenja do razkroja bakterij in vse skupaj povzroča neprijeten vonj. 

Kakšen je njegov namen?

Pomaga preprečevati neprijetne vonje, deluje antiseptično, antibakterijsko, fungicidno.

Komu ga priporočaš?

Vsem, ki se ob nošenju obutve veliko potite, športnikom in njihovi športni opremi, pohodnikom in vsem, ki ne marate, da se neprijetno potenje razširi po vašem stanovanju. 

Je primeren za uporabo v domu?

Da, nežen prš bo omilil neprijetne vonje, preizkusi ga tudi v zatohlih, majhnih prostorih (omara) in uživaj v svežini, ki ti jo nudi sestava brez kemikalij, aerosolov. 

Koliko izdelka potrebujem za učinek? 

Že en sam majhen prš ima veliko koncentracijo mešanice eteričnih olj, zato ga spoznavaj počasi in postopoma. Poprši po želeni površini in pusti učinkovati čez noč. Zjutraj te bo pričakal svež vonj. 

Kaj je bilo tebi najbolj všeč?

Dejstvo, da resnično omili neprijeten vonj, da zelo dobro nevtralizira vonj razkroja bakterij, pusti za sabo svežino. Nisem pričakovala tako efektivnega rezultata. Na IG si lahko v kategoriji highlights pogledaš storye o mojem testu.

Moj izbrani vonj evkaliptus & limonina trava spoznaj tukaj in ne pozabi podpreti njihovega IG in FB profila.

Sporoči mi, če te bo zamikal in povej naprej, da se neprijetne vonjave v prepotenih teniskih, da znebiti. :)











*objava je nastala v sodelovanju z Captain Mint