• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

TO JESEN NA OBRAZU PREIZKUSI SLOVENSKO NARAVNO KOZMETIKO


Vsak mesec se mi zdi, da odkrijem kakšno novo slovensko znamko, ki v svet ponaša krasne naravne izdelke za nego telesa, obraza, las. V prvem delu ti predstavljam 5 znamk, ki so v letu 2020 na področju nege obraza zagotovo izkazale. 


Za začetek naj izpostavim meni ljubo znamko Madres. V liniji nege obraza se ponaša z dvema izdelkoma, moj najljubši pa zagotovo oljni serum Nectar Noctis. Odličen zadnji korak v negi koži.

Nora 4 ever, spoznale smo jo v pomladnih mesecih, ko smo skupaj odkrivale 3 njihove izdelke. Definitivno izpostavim micelno vodico in vlažilno kremo za obraz, ki zagotovi točno to kar obljubi. Vse pohvale. 

Renčelj in linija Not Old Yet je pravo presenečenje leta. Iz moje strani sta serum in nočna krema z retinolom najboljša izdelka družinice Renčelj. Daleč najljubša večerna nega, ki jo premorem.


Beesmetic v letu 2020 medene note dviga na višjo raven. Odlično so jih vpeli v vlažilni serum za obraz Medeni cvet, ki je primeren za vse tipe kože, ki je odličen univerzalen serum, ki ga obožuje vsaka koža. 

Mayarula je v naravni kozmetiki pri nas poglavje zase. Njena filozofija, cilji, vizija so jasni in če boš v iskanju izdelkov, ki se npr. ponašajo tudi z bolj zanimivo sestavo, ki vsebuje npr. ceramide, peptide je Mayarula pravi naslov. Peptidni fluid pa zadnja novost, ki bo predel okoli oči poživila do mere, da boš pozabila, da je za tabo neprespana noč. 

Drugi del slovenskih znamk, ki so se v letu 2020 na področju nege obraza zagotovo izkazale, sledi kmalu.  


#podpiramoslovensko