• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

V POLETNIH MESECIH NIKAR NE POZABI NA UŽIVANJE KOLAGENA


Zagotovo že veš, kako zelo pomembna je zaščita kože pred sončnimi žarki UVA, UVB in UVC, mogoče pa še ne veš, kako zelo pomembno je ščititi telo tudi znotraj nas pred vplivi, ki jih povzročajo škodljivi sončni žarki.
Sprejemanje sončne kreme kot del rutine je bil zame velik proces, veliko težji kot dan, začeti z zdravimi napitki, ki telesu nudijo podporo, zaščito, vitalnost, dobro počutje.

Danes bi ti rada predstavila prav poseben napitek, ki ti bo postal tako zelo všeč, da boš postala njegova fenica za vedno. BEAUTY WITHIN= kolagenski napitek z vitaminom C, MSM, hidroliziranim ribjim kolagenom z dodano ekološko gozdno borovnico in datlji, ki pa je postal še boljši.

ZAKAJ V POLETNIH MESECIH NIKAR NE PRENEHAJ UŽIVATI KOLAGENA?

Občutek svobode, lahkotnosti, ki nam jih nudijo poletni meseci v nas, izzovejo občutke, da lahko telesu nudimo nekaj odmora od vseh dodatkov, ki smo jih v telo vnašali tekom hladnih jesensko- zimskih mesecev.

Vendar pa je poletje čas, ko tvoje telo potrebuje pomoč tudi navznoter, zakaj?

* kolagen je telesu lastna beljakovina, beljakovine pa ob visokih temperaturah začnejo spreminjati svojo teksturo,

* manj kolagena, kot ga v telesu imaš, več je možnosti, da tujki brez težav vstopijo skozi kožo v tvoje telo, saj se žal podira zaščitna bariera,

* zagotovo že veš, da UV sevanje ne poškoduje samo kože, temveč niso nič, kaj prijazni do kolagena, žal ga uničujejo, še preden se tega dobro zavemo,

* UV sevanje ne povzroča škode samo dermisu, temveč poškoduje strukturo kolagena, povzroča oksidativno škodo zaradi naraščajočega števila prostih radikalov, kar vodi v dodatno razgradnjo kolagena,

* kolagen se ob vsem tem veliko slabše sintetizira v koži, zaradi poškodb, ki jih povzroča UV svetloba.

KAKO LAHKO POMAGAM SVOJEMU TELESU?

Zaščiti ga ne samo z uporabo sončne zaščite v zadostni, pravilni količini in rednem repliciranju, v telo vnašaj večje količine dopolnil, živil, ki podpirajo, ščitijo telo in pomagajo pri nastanku kolagena.

V telo vnašaj tudi zakladnice vitaminov, antioksidantov, omega 3 maščobe, baker, glicin, prolin in druge krasne darove narave.

SI LAHKO POMAGAM NA BOLJ ENOSTAVEN NAČIN?

Seveda, preizkusi Beauty Within, ki je skrbno izbrana, načrtovana kombinacija elementov, ki ne samo, da poskrbi za dodaten vnos kolagena v telo, poskrbi tudi, da v telo vneseš snovi, ki spodbujajo naravno tvorbo kolagena.



NA TRGU JE VELIKO RAZLIČNIH KOLAGENOV, KATEREGA IZBRATI?

Če slediš načelu, da so izdelki zdravi v vseh pogledih, tukaj govorim o njihovi naravno, ekološko usmerjeni noti, ki ne vsebuje nobenih GSO, sredstev proti sprijemanju, barvil, aditivov, arom, dodanega sladkorja, konzervansov, sladil in drugih dodatkov je Nutrispointov kolagen zagotovo eden tistih, ki na trgu izstopa in je nekaj posebnega. 

Poleg tega pa naj ti zaupam, da je njegova sestava postala še boljša, saj so med zvezde izstrelili izboljšano različica, takšno, KI JE NA NAŠEM TRGU ŠE NISEM ZASLEDILA.

Poleg že vsebovanega hidroliziranega ribjega kolagena, MSM, liofilizirane acerole, divje borovnice, datlji v prahu se izdelku pridružuje tudi JAJČNI KOLAGEN, izvleček bambusa (naravni vir silicija) liofiliziran črni ribez (naravni vir vitaminov, mineralov, antioksidantov).


JAJČNI KOLAGEN, PRVIČ SLIŠIM ZANJ?

Da, prav si prebrala. Jajčnega kolagena niti jaz še nisem zasledila v nobenem kolagenu na našem trgu. Je odličen vir kolagena, elastina, hialuronske kisline in beljakovin. Izboljšuje kakovost kože, zmanjšuje nastanek gubic, pomaga pri bolečinah v sklepih in težav vezivnega tkiva in še mnogo drugih krasnih lastnosti ga odlikuje.

SLIŠI SE ZANIMIVO, PA JE TUDI TAKO ZELO OKUSNO?

DA, velik, da iz moje strani. Kolagen, ki ga lahko brez težav uživam z vodo in pri tem pa uživam v okusu gozdne borovnice. Super okus, za super lepo kožo, nohte in lase. 2 zvrhani čajni žlički dodaj v svoj smuti, vodo, limonado, poletni ledeni čaj, premešaj in uživaj.


MOJI REZULTATI

So pozitivni. Po rednem enomesečnem uživanju so moji nohti doživeli preboj v dolžini, ki je nisem vajena (večino časa imam krajšo dolžino nohtov). Hitrejša rast nohtov je iz moje strani prvi vidni rezultat, ki ga potrjujem. Novo različico že pridno testiram, preizkusim in ti sporočim rezultate.

Če želiš preizkusiti Beauty Within ali preostale izdelke Nutrispoint uporabi mojo kodo v spletni trgovini Nutrispoint: MONIKA10 in prihrani. 

Uživaj v poletnih mesecih, naberi si zdravo dozo vitamina D in ne pozabi na svoj super okusni kolagen.























*izdelek mi je bil poslan v testiranje, aktivnosti v povezavi z Beauty Within so v sklopu sodelovanja z Nutrispoint.
*testiranje izdelka 1 mesec