• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

SPOZNAJ 100% NARAVNO, VEGANSKO KOZMETIKO NORA4


V veselje mi je bilo odkrivati in spoznavati krasne 100% naravne izdelke za nego obraza znamke Nora4. Čudovite plati narave izpostavlja in vesela sem, da si jo skupaj z mano spoznavala tudi ti. 

"Želim si za vsakega posameznika, ki sprejme medse lepoto narave, da jo resnično ceni. Ker se tista pristna ljubezen, ki jo do izdelkov predaja, resnično prepozna ali pa se ne". 

#podpirajmoslovensko je #, ki sem ga v prvi polovici leta poleg moje #vikendšopek zgodbe podprla največkrat. Z razlogom, ker so slovenski ustvarjalci daleč moji najljubši, ker se trudijo in nam ponujajo toliko krasnih izdelkov s katerimi se lahko razvajamo.


ZAKAJ SEM PODPRLA NORA4EVER?

100% naravna zasnova izdelkov je njeno vodilo.
Veganska = prijazna do vseh živalic tega sveta.
Dermatološko testirana, da jo boš lahko brez skrbi uporabila na svoji koži in se z njo razvajala.
Prijaznih sestavin in krasne sestave.
S čudovitimi, nežnimi vonji po naravi, ki prekosajo vse umetne dodatke tega sveta.
Pastelno rožnata je njen pridih in moja ljubezen.
Airless embalaže.
Pregledna deklaracija, opis na embalaži in informativna spletna stran.

Vedno se veselim tistih izdelkov, znamk, ki sodijo med moja načela, filozofijo, da je njihovo odkrivanje čista ljubezen. 


TESTIRALA SEM z veliko mero cvetlično obarvane ljubezni:

MICELNO VODICO: Čiščenje kože je najpomembnjejši korak nege obraza. NAJPOMEMBNEJŠI!Čista kože = lepa koža! Zato je zelo pomembno, kakšne izdelke uporabljaš. Priznam, da me je Norina micelarna vodica presenetila v vseh pogledih. Tako nežna a tako učinkovita. Prijazna, prijetna za uporabo in brez dvoma zelo lepo odstrani ličila. Zagotovo ti bo všeč, če iščeš 100% naravno zasnovano micelno vodico, brez dvoma všeč. Nikar je ne pozabi izprati, le to poudarjajo tudi pri Nora4.

GLINENO MASKO 3 V 1: maskanje je in! Vedno. Detox maskanje, vlažilno maskanje, vsako maskanje, ki osreči kožo. Obožujem maske s katerimi kožo očistim, negujem, osvežim, pripravim na nadaljne korake nege. Nora4 ne samo, da ti bo ustvarila prijetno kožo na otip, zaščiti še lipidno bariero. Bravo za krasen izbor sestavin, sestavo, airless embalažo, ki maski omogoča dolgotrajno svežino, preprosto uporabo. 

VLAŽILNA KREMO ZA OBRAZ: zelo sem se veselila testiranja vlažilne kreme za obraz, ki poskrbi, da je koža navlažena ne samo na površini kože, temveč jo vlaži tudi globinsko. Krasna sestava glicerola, aloe vere in saccharid isomerate (naravni vlažilni koži enak kompleks) poskrbijo za izjemno navlaženost, zaščito lipidne bariere tekom dneva. Občutek na koži je krasen, negovan, a nič težek masten, lepljiv. Če je tvoja kožna bariera poškodovana ti jo resnično toplo priporočam. Svojo nalogo odlično opravi kot samostojen izdelek. 

IZDELEK, KI ME JE NAJBOLJ PRESENETIL?

Težko izberem le enega a micelna vodica me je resnično pozitivno presenetila.

TI IZDELKE PRIPOROČAM?

100% DA.

Veselo nakupovanje ti želim v spletni trgovini Nora4 tukaj

FBIG


















*cvetlično obarvana objava je nastala v sodelovanju z Nora4.
*testiranje izdelkov: 1 mesec