• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

CVETKINE SONČNE KREMICE POLETJA 2020


Oh, kdo še ne pozna vseh Cvetkinih dobrot z Zeliščnega posestva Cvetka, mislim, da že skoraj vsi. 

Veš, kaj pa je res pravo Cvetkino presenečenje? Linija 100% naravnih, ekoloških, veganskih in certificiranih SONČNIH KREM brez nano delcev.

Da, res pravo presenečenje tudi zame, pa sem preizkusila veliko naravno obarvanih sončnih krem in priznam, da so v večini za zadostno količino nanosa zaščite VELIK izziv. 

Nad Cvetkinimi pa sem tako zelo prijetno presenečena, da ti jih moram OBVEZNO predstaviti, še posebej mojo NOVO, carsko in topsko spf 50 za obraz, ki me je popolnoma navdušila. 

Velik HVALA za trajnostno naravnane embalaže, prijeten, nevsiljiv zeliščni vonj, prijazno sestavo, kombinacijo vlažilno - negovalnih sestavin, mineralna filtra, teksturo, formulacijo brez nano delcev, nič kožnih reakcij, nevšečnosti, svaljkanja na koži, rumenih madežev na oblačilih ... preprosto nimam pripomb, no, niti jih nisem pretirano iskala. 



Obožujem spf 50 NAVADNA za obraz, ki je moja nova naj, naj sončna krema za obraz. 

Nič in nihče še ni izpodrinil sončne linije Madara že vsaj 3 leta, le ta bo vedno nekje ob meni. Cvetkina kremica navadna za obraz pa je pri meni naredila pravo senzacijo. Tako lepo se plasti, dolgo je nastajala njena krasna tekstura, ki se kljub sestavi brez nano delcev lepo useda na koži, poleg tega pa z njo resnično lahko dosežem višji faktor, kot sem ga pri naravnih kremah brez nano delcev lahko dosegla. Vlažilna, negovalna in odlično ščiti pred žarki UVA in UVB. Res CARSKA!


Hvala Cvetka tudi za obarvani spf kremi v odtenku rahlo in srednje obarvana. Uporabiš ju lahko namesto BB kreme, tekoče podlage, saj kožo ščitita pred škodljivimi sončnimi žarki in ji nudita prijeten ten, ki nežno prikrije nepravilnosti. Če ju boš uporabila kot samostojen izdelek, poskrbi pred nanosom za ustrezno navlaženost kože in enakomerno porazdelitev tudi po vratu, da ne bo v odstopanju tena barve na obrazu in vratu.


TRIK: nanesi navadno sončno kremo za obraz in na koncu koži podari še nežno plast obarvane sončne kreme. Obraz bo zaščiten, negovan in lepega tena. 

Poleg navadne za obraz, lahko na svoji občutljivi koži preizkusiš tudi hipoalergeni sončni kremici v tubi, ki sta gostejše teksture in ju osebno ne morem plastiti do pravilne količine sončne kreme za doseganje navedenega faktorja, a sta vseeno krasno mazljivi in ogromno mojih spremljevalk jih že pozna. Super sta za otroke in njihovo občutljivo kožo. Prijaznih sestavin bosta ščitili tebe in tvojo družino.


Vse o čudovitih Cvetkinih sončnih kremicah te pričakuje tudi na mojem Instagram profilu @sugarlove.blog v IG TV kategoriji.

Verjamem, da ti bodo všeč, boš v njihovi uporabi uživala in se veselim tvoje lepe, negovane in zaščitene kože. 

Sončne kremice poletja 2020 najdeš TUKAJ. Uporabi KODO KATJA: za -20% popust. Se izplača, pa še v akciji so.  




















*objava je nastala v sodelovanju z Zeliščno posestvo Cvetka