• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

IZ MAMATERRE TE POZDRAVLJA 100% NARAVNA ZOYA GOES PRETTY





Za tvojo dušo in srce je tukaj Zoya Goes Preety.

Naravna, 100% presna, nerafinirana, ekološka masla so dodana vrednost Zoya Goes Pretty. 

Ko premlevam misli, zakaj izbrati tako preprosto naravno kozmetiko, se zavem, da je včasih preprosto veliko manj obremenujoče in zahtevno. Zavedam se, da so znamke, ki v svoje negovalne izdelke vključijo izredno aktivne učinkovine v koncentracijah, ki lahko prispevajo k rezultatom na naši koži, izjemne, vendar je lepo imeti doma tudi čisto karitejevo maslo, brez dodanih umetnih kemikalij, dišav, arom, ki nas ponese točno tja od koder prihaja.

Zoya Goes Pretty vam maha iz Bolgarije. Si mogoče že bila tam?

Maha s čudovito ponudbo 100% naravnih izdelkov, v katere so vpeli 100% presna, nerafinirana, ekološka masla, ki ohranjajo vsa esencialna hranila, kakovostna ekološka olja ter druge dragocene sestavine, ki vas bodo razvajale (hialuronska kislina, skvalan iz oljčnega olja ...).

Cenijo lokalno, zato boste v njihovih izdelkih, našli ekološko bulgarsko šipkovo, sivkino olje in olje damaščanske vrtnice.

Ponosni so na ekološko nerafinirano karitejevo maslo iz Gane, ekološko presno kakavovo maslo iz Peruja in ekološko arganovo olje iz Maroka. 

Izdelki so skrbno pripravljeni in zmešani pod 40°C, ne vsebujejo aditivov in so primerni za nego celotnega telesa. Tako nežni, da lahko nekatere uporabite tudi za svoje malčke. 

Vonji so sveži, zanimivih kombinacij in pristni. 

V ponudbi boste našli vse od nege obraza, pazduh, las in telesa, v preprostih embalažah, ki vam bodo s svojo vizualno podobo polepšale dan. Steklene lončke lahko uporabiš na nešteto načinov. Preveriš jih lahko tukaj

Preko svojega bloga vas bom popeljala skozi čudovite naravne izdelke, z vami delila preprosto, a izredno prijetno naravno nego, vam predstavila zanimivo kombinacijo naravnega dezodoranta, vas popeljala v svet masel, ki vas bo zagotovo očaral. Obvezno ti moram predstaviti kremico za obraz s hialuronsko kislino, skvalanom iz oljčnega olja, čudoviti ekološkimi olji in drugimi krasnimi sestavinami, ki so me v mesecu novembru vsak dan ponesli v nov delovni dan.  

Stiskam pesti, da boš na tej lepi zeleni poti skupaj z mano tudi ti in da te Zoya čez čas ponese v lepe trenutke skupnega lepotičenja. 

pst ... prišepnem, da so izdelki čudovito darilce za prihajajoče praznične dni ❤.



100% naravno Zoya Goes Pretty najdeš pri vedno odlično založeni trgovinici MAMATERRA. Ne pozabi pa jim podariti velikega ❤ tudi na njihovem IG in FB profilu. Zelo ga bodo veseli. 


















*objava je nastala v sodelovanju z Mamaterra Trgovina