• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

DOBRODELNA NOTA MAYARULE JE VREDNOTA, KI JO MORAŠ PODPRETI



Korak 1: CVETNI TONIK Z ALOE VERO



Korak 2: CVETNI VLAŽILNI SERUM



Korak 3: VLAŽILNA DNEVNA KREMA




Če te Mayarula spominja na afriški pridih, se nisi popolnoma nič zmotila. 


Maya, rdeča nit Mayarule, temnopolta ljubezen, ki se je pred štirimi leti iz Afrike pridružila Darjini družini. 

Suha koža in suhi lasje so bili vodilo, ki je Darjo po izobrazbi magistra farmacije usmerjalo k iskanju naravne kozmetike, ki bi lahko tako zahtevno kožo negovala na ustrezen način. Vsa raziskovanja, izobraževanja, nova znanja tako pri nas kot v tujini, so ji dala dovolj poguma, da se je podpisala pod blagovno znamko Mayarula, katere ime izhaja iz imena Darjine lepotičke Maye in izjemnega afriškega olja marule.

Namen podjetja Mayarule ni samo ponuditi kakovostno naravno kozmetiko, ki s svojimi certifikati potrjuje kakovost in aktivno delovanje sestavin, njen cilj je tudi dobrodelnost. 

Mayarula je etično podjetje, ki pomaga tistim, ki pomoč nujno potrebujejo. Zato se je odločila 3% od prodaje izdelkov nameniti tistim, ki bodo te pomoči hvaležni in jo bodo znali sprejeti.

Šolanje otrok v Gani, od koder prihaja posvojena Maya, je prvi veliki dobrodelni cilj, s katerim si Darja želi, da bi ga lahko v celoti uresničila. 

Ponosna in vesela sem, ker je filozofija znamke nekaj več, niso samo še eni novi izdelki, ni samo še ena nova znamka na trgu, ampak zgodba, ki vas ustavi, vam dovoli, da premislite, vas spodbuja k temu, da se zavedate, kako pomembno je, kaj nanašate na svojo kožo, kako jo čistite, negujete. Cilj je lepa, zdrava, negovana koža in kot Darja pravi hvaležna.

Prav je, da smo hvaležni, ker imamo na voljo moč izbire in ker lahko podpiramo dobre ljudi in njihove vrednote. 


Testirala sem

1: toniki zame niso nujno zlo, a jih imam rada. Ker dodatno osvežijo kožo, jo pripravijo na nadaljnje korake nege, koži nudijo prvi občutek vlage. Rada jih imam, če so sestavinsko obogateni z izvlečki, ki koži lahko nudijo nekaj več. Mayarulin tonik bi ti lahko opisala kot izjemno osvežilno, a vlažilno vodico, ki te bo presenetila, saj zagotovo ni pust tonik, ki nima nobenega učinka. Všeč so mi njegove antioksidativne lastnosti, vonj, razpršilni sistem in prijeten občutek na koži. 

2: moj zmagovalec je izjemen Cvetni vlažilni serum. Nisem pričakovala tako odlične hidro gel teksture, ki se ekspresno vpija, nudi takojšno olajšanje na koži, izredno prijeten, svilnat občutek na koži. Hialuronska kislina v različnih molekulskih masah je podatek, ki ti ga z veseljem predajam naprej. Moj Mayarulin favorit. 100% verjamem vanj in v njegovo učinkovitost. Koža je tako lepa po njegovi uporabi in pripravljena na nadaljnje korake. Sveža polt je njegova odlika. 

3: ko imaš slab dan in ima slab dan tudi tvoja koža in si želiš nekaj lahkotnega, a regenerativnega je tukaj dnevna vlažilna krema. Izjemen izdelek, lahkotna, a tako bogata emulzija, ki naredi veliko več kot na začetku, pričakuješ. Izjemno vlažilna zasnova nudi mehkobo, nežen sijaj, napetost kože. Obožujem ceramide, ki jih skriva v sebi, le te v naravni kozmetiki poleg peptidov zelo pogrešam, saj izboljšujejo barierno funkcijo.

Moji rezultati na koži

mehka, negovana, navlažena in sijoča koža z nežnim učvrstitvenim učinkov.

Priporočam

→ vem tipom kože nad 30+, še posebej suhi, pusti, zreli koži brez sijaja. 

Všeč ti bo

→ zero waste temna steklena embalaža, 7 različnih veganskih negovalnih izdelkov, certifikat Organic in certifikat CosmEthically Active, večletni razvoj znamke, dobrodelna nota, afriški pridih, kakovost sestavin in potrjena učinkovitost pravilno izbranih kombinacij in koncentracij izdelkov. 


Če boš podprla izjemno Mayarulo, boš s tem podprla boljši svet za vse tiste, ki si vseh dobrin tega sveta ne morejo privoščiti. Hvala. 








*objava je nastala v sodelovanju z Mayarula naravno kozmetiko