• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

MEHKE USTNICE, NEGOVANA KOŽA, JESEN JE POTRKALA NA VRATA





Da, jesen je tukaj v vseh svojih barvah in pisanih notah. Prelepa je, se strinjaš? 


Prinesla ni samo čarobnih odtenkov barv, prinesla je tudi krajše dneve, dneve, ko se umirimo in dneve, ko so temperaturne spremembe tiste, ki na koži pokažejo svoj pravi obraz. 

Suha povrhnjica, suhe luske, hrapava lička, rdečica, neprijeten občutek zategovanja ... tudi to je jesen. 

Naša koža potrebuje, da jo razvajamo, zaščitimo in ji zagotovimo, da se bo počutila udobno. 


Moj izbor: Madara Plum, Plum balzam za ustnice, neguje, mehča in ščiti. Ima prekrasen vonj, ki te popelje med note vanilije, marcipana in mandlja, preprosto aplikacijo in odlične sestavine (jojobino olje, karitejevo maslo in olje iz koščic sliv), je odličen izbor za prve hladne dni. Poleg tega pa ti nudi nežen sijaj. 

Ko mraz resnično izsuši in razpoka tvojo kožo na ustnicah posezi po bogatem, a nič težkem, mastnem in lepljivem Hemp, Hemp balzamom, ki bo tvoje ustnice pomagal obnoviti, jih odlično zaščititi in zaceliti. Konopljino olje v kombinaciji s karitejevim maslom in olivnim oljem res dela čudeže. Poleg tega pa se prepusti zelenim notam, vpetim v limonine arome z nežnim orehastim vonjem. Odličen izbor tudi za tvojo boljšo polovico.

Oba balzama za ustnice toplo priporočam.


Moj izbor. Infusion vert reparing multi- layer krema za roke, bo tvojo suho in razpokano kožo odlično pomirila. Prepusti se zaščitnemu občutku, ki bo čez dan dobro negovala tvoje roke. Odličen večerni izbor kot maska za roke. Nanesi bogat sloj kreme in si nadeni mehke, bombažne rokavice in pusti masko, da deluje tekom noči.


Moj izbor: Infusion vert antioxidant krema za telo. Bogata, hranljiva nega, ki intenzivno vlaži in regenerira. Poslovi se od suhih lusk in razpokane kože. Mehka, prožna, gladka in nič mastna koža ti bo hvaležna. 


Če sodiš v minimalistično nego, ti priporočam uporabo Daily Defence Ultra Rich balzama, ki je odlična zaščitna nega za tvoje roke, obraz, suhe pete, ustnice. Univerzalna nega, ki ne sme manjkati v tvoji jesenski toaletni torbici. Krepi in odlično ščiti tvojo kožo v vseh vremenskih pogojih. Ker je včasih en sam kos, nadomestilo za veliko zbirko. 

Ne pozabi skrbeti zase, TI si POMEMBNA in prav je, da se na to opomniš. 


















*objava je nastala v sodelovanju z Madara Eco Cosmetics Slovenija

Komentarji

  1. Sure is a fantastic brand!
    I really love the pics:)
    HAPPY WEEK
    xoxo
    https://stylishpatterns.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar