• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

MAYARULA, PRVA CERTIFICIRANA AKTIVNA NARAVNA KOZMETIKA V SLOVENIJI




Rastlinska olja, masla, vitamini in antioksidanti, vedno izjemni vlažilci, rastlinski izvlečki, neverjetni ceramidi, peptidi in fitosteroli so Mayarula.


Prva naravna, aktivna certificirana kozmetična linija s CosmEthically Active certifikatom. 

Zelo sem ponosna, da lahko s tabo delim tako posebno kozmetično linijo, ki je namenjena vsem nam po 30 letu starosti. Da, končno naravna kozmetika, ki s svojim certifikatom potrjuje učinkovitost in delovanje aktivnih sestavin v posameznem izdelku. 

Velikokrat naravna kozmetika nima posebnega učinka, ne naredi čudežev na koži, ker je sestavinsko preveč preprosta, brez posebnih aktivnih učinkovin.

Zato ti z veseljem predstavljam Mayarulo, znamko, ki te bo ponesla med aktivne učinkovine in ti v naravni kozmetiki zagotovila nekaj več. Hvala Darja, ker nas razvajaš in skrbiš, da si znamo vzeti čas zase. 

1. Zakaj je Mayarula posebna?



Vesela sem, da imamo na voljo kozmetiko, ki je pridobila tako izjemen certifikat, ki ga pri nas nima še nobena druga znamka. 


Vedno sveža in zate pripravljena, ne da bi dolgo čakala na prodajni polički. 


 Hvala, ker ima v mislih tudi živali.


 Ljubezen do hidrolatov lahko postane stalnica. 

                              
                 Embalaža je pomembna, za ohranjanje aktivnih učinkovin, za ohranjanje okolja.

2. Zakaj ti bo všeč znamka Mayarula?




Šest različnih negovalnih izdelkov za nego obraza Mayarula je skrbno izbranih, da jih med sabo lahko odlično kombiniraš in dopolnjuješ s svojimi že poznanimi negovalnimi izdelki. 

Preizkusi izjemno lahkotno dnevno kremo, obogateno s ceramidi, ali pa si dan polepšaj z izjemnim cvetnim vlažilnim serumom, obogatenim s hialuronsko kislino, vitaminom B3, izvlečki smilja in drugimi sestavinami. Čez dan ne pozabi na prš cvetnega tonika z izvlečkom aloe vere, granatnega jabolka, zelenega čaja, tinkture ognjiča in drugimi osvežilnimi sestavinami.

V eni izmed prihajajočih objav ti bom predstavila svoje mnenje o zgoraj omenjenih izbranih izdelkih, ki jih preizkušam in testiram s strani Mayarule. Skupaj bomo odkrivale aktivno nego in se osredotočile na prve vtise, občutke in rezultate. 

Do takrat pa ti z veseljem prilagam povezavo do Mayaruline trgovinice, da preveriš celotno ponudbo izbranih izdelkov, ki so ti trenutno na voljo. Če ji želiš nameniti svoj  FB in IG  srček, pa sem prepričana, da ga bo ga. Darja, ustvarjalka Mayarule zelo vesela. 











*objava je nastala v sodelovanju z blagovno znamko Mayarula.

Komentarji

  1. Seem a fantastic products!
    HAPPY WEEK
    xoxo
    https://stylishpatterns.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar