• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

PREDSTAVLJAM TI TRETMA, KI JE POSTAL ZMAGOVALEC DANSKIH LEPOTNIH NAGRAD V KATEGORIJI NARAVNIH IZDELKOV






Čestitke draga Madara Eco Cosmetics za še eno osvojeno nagrado. Danci so izbrali in podelili svojo Danish Beauty Award nagrado Madarinim energijskim ampulam BOOST. 

Krasno objavo o predstavitvi energijskih ampul s strani Madare, sem zate pripravila v mesecujanuarju TUKAJ.

Čudovit koktajl vitaminov, antioksidantov, mineralov, omega 3, 6 maščobnih kislih, je zagotovo bilo dovolj, da je navdušil tudi Dance, ki vsako leto pripravijo izredno zanimive kategorije v lepotni stroki in jim podarijo naziv Danish Beauty Award. 

❀ Kako jih lahko uporabite:

Njihova posebnost je ta, da jih lahko uporabiš kot 10- dnevni oljni tretma, s katerim boš svoji koži povrnila izgubljen občutek vlage, sijaja, voljnosti, mehkobe. 

Njegovo rutino izvajaj zjutraj in zvečer, 10 dni zapored, nato si lahko vzameš premor od tretmaja in le tega 2-3x tedensko vzdržuješ. Izvajaj ga tako na obrazu kot na vratu. 

❀ Komu bodo všeč: 

Odlično se obnese na zreli, suhi, poškodovani koži, ki je pod stresom in hitrim tempom življenja, izpostavljena urbanemu, mestnemu načinu življenja, posameznikom, ki jih primanjkuje spanca. 

Da, v mislih imam vse mamice in vas drage žurerke, ki bi rada prikrile sledi nore zabave.  

Bogata energijska zasnova, ščiti pred prostimi radikali in stremi k zaščiti in obnovi kože. BOOST ampule lahko odlično vpneš med svoje negovalne izdelke in jih prilagodiš potrebam kože.

❀ V mesecu septembru ti priporočam kombinacijo: 

Maska za obraz Smart Antioksidant, ki kožo odlično očisti nečistoč in jo neguje, ter Smart Antioksidant vlažilno kremo za obraz, ki zapolni drobne gubice, linije in ji povrne mehkobo in nežen sijaj. Za nekaj več sijaja, mehkobe vpleji v nego še Boost oljni tretma za razvajanje. Več o liniji Smart Antioksidant si preberi TUKAJ

Rezultat: navlažena, sijoča in mehka koža. 

Prišepnem ti, da sem opazila v Mullerju super akcijo in lahko svoje BOOST ampule v mesecu septembru nakupuješ po super ugodni ceni. 









*objava je nastala v sodelovanju z Madara Eco Cosmetics