• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

LEPOTIČKE MESECA ⭑ SEPTEMBRA ⭑



Telegrami za mami



Kreativno & Ustvarjalno By Patricija




Samorog Izzy, pleten ekološki bombaž/ Darila za Dojenčke. si


Še ene lepotičke meseca, ki ti ponudijo priložnost, da se predstaviš. 


Res so lepe, posebne, unikatne. Čisto nove v mojem spletnem zapisu. 

Mesec september so si naziv #lepotičkemeseca prislužile:

Telegrami za mami, odlična ideja, ki ti bo všeč, če si želiš bodoči mamici podariti nekaj res lepega, unikatnega. Krasnega nakita bi bila vesela vsaka mamica, ki v naročje stisne svojo malo štručko. Zato je lepo, če jo presenetiš tudi ti. Minimalističen nakit, ki bo osrečil vsako mami srce/ tukaj

Melvitin peneči čistilni žele. Vedno z mano, ker ga imam rada in ga z veseljem dodam v svojo nakupovalno košarico. Toplo priporočam. 

Samorog Izzy, dolgonožec moje Lane, prihaja iz spletne trgovinice Darila za Dojenčke. Postal je nočni spremljevalec in ena tistih igračk s pomenom. Ročno pleten ekološki bombaž poskrbi za prijeten, naraven občutek, ročno našiti dodatki pa poskrbijo za unikatno noto, ljubezen in nasmeh, ki ga izzove pa ob tem neprecenljiva /tukaj. 

Ko navadna voščilnica ni dovolj in si želiš nekaj unikatnega, je zate tukaj Patricija iz Kreativno & Ustvarjalno By Patricija tukaj. Zate pripravi noro zanimive in posebne škatlice, ki so lahko odlično darilo za vsako priložnost. Škatlico, ki jo predstavlja v #lepotičkemeseca, je primerna za posameznike, ki iščete posebno darilce za vse tiste, ki se odpravljate na poroko. Ročna izdelava tovrstnega izdelka terja veliko ur dela in vesela bom, če boš njene spretne prstke podprla in ji stisnila velik srček. 

Se že veselim vseh novih lepotičk v mesecu oktobru, sem že radovedna, če se nam v novem potovanju pridruži še kakšna nova in zanimiva zgodba, ki jo z veseljem podpremo. 








Komentarji

Objavite komentar