• 1
  NARAVNO OBARVANO
  Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
  BERI DALJE
 • 2
  SREČNI ATELJE
  Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
  Beri dalje
 • 3
  VIKEND ŠOPEK
  Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
  SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

TO JE IZBOR POLETNIH LAKOV ZA NOHTE: ZOYA BAREFOOTBee & DallasJoe & Bee & Eleni & Rie & Robbie & Dallas 

Zoya BAREFOOT Summer 2019

Poletna kolekcija Zoyinih prelepih odtenkov je končno v Sloveniji. 

Čudovite poletne odtenke nam je tokrat pripravila Zoya v svoji novi kolekciji lakov za nohte. Na cedilu ni pustila vseh tistih, ki uživate v nežnih pastelno- kožnih odtenkih, do vseh tistih, ki uživate v čudovitih odtenkih rožnate, rdeče, vijolične in za vse, ki so vam blizu teni modre in rumene. 

V pestrem izboru 12- ih različnih odtenkov v kolekciji Barefoot zagotovo izstopa posebni nadlak DALAS. Spominjal te bo na belo obleko s črnimi pikicami in tvojim nohtom dodal poseben učinek. Tudi meni je izredno zanimiv in uporaben.

Predstavljam ti 6 od 12 odtenkov. To so odtenki, ki so navdušili mene, moj okus in izbor. 

JOE, ROBBIE, RIE, DALLAS, ELENI, BEE

Joe/ toplina, mehkoba rožnate * Robbie/ malinasti ten s pridihom rdeče * Rie/ hladno vijoličasta * Dallas/ prosojna različica obogatena s črno- belimi vzorci * Eleni/ pastelno modra * Bee/ pastelno rumena.

Preprost nanos, za odlično obstojnost pa nikar ne pozabi na nad in podlak, saj bosta bistveno podaljšala obstojnost laka. *poletno kolekcijo Zoya sem odkrivala s pomočjo Zoya Slovenija

Komentarji

 1. Pozdravljena hvala za prelepe besede in predstavitev lakov za nohte zoya. Zanima me kje se jih lahko naroci v sloveniji?
  Lepe pozdrave in krasen dan vam želim

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Živijo, hvala za lepe pohvale in lepe besede. Zoyine krasne lakce najdete v večjih Mullerjih po Sloveniji, kolekcije so res krasne in čudovite. Tako, da če vam je Muller blizu preverite, če so na volj. Maham z lepimi pozdravi. M*

   Izbriši

Objavite komentar