• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

KOFEIN, KOKO MOKO DECOR, SKINFAIRYTALE, THE ROSE WONDER ... SO JULIJSKI HIT IZDELKI




levo: SkinFairytale AfterSun Lotion/ desno: 100% Pure mineralna sončna krema


Madarine deodorante bomo skupaj odkrivale še ta mesec



V mesecu juliju skupaj odkrivamo nekaj krasnih izdelkov ...


... AfterSun Lotion znamke SkinFairytale bomo letošnji dopust odnesli s sabo na morje in v toplice. Tekstura je božanska, res božanska, vonj izredno prijeten, občutek hlajenja zagotovljen. Ker nas sonček v tem poletju še ni opekel (tega si niti ne želimo), bo naš osnovni kos vlažilne večerne nege. 

Sonček ne opeče samo našega obraza, telesa, lasišča. Opeče tudi ustnice. Zato to poletje testiram Hurraw! balzam za ustnice s spf 15, brez nano delcev. Popolnoma nič mastna in lepljiva formula. Bila bi ti izredno všeč. 

Sončna krema v stiku 100% Pure z zaščitnim faktorjem 30, ker je zabavno preizkusiti še kakšno drugo obliko sončne kreme in ker se stiki nanašajo izredno preprosto. Da, pušča bele sledi, nima nobenega posebnega vonja, potrebno jo je nanesti zadovoljivo količino in je primerna za otroke. Če se bo dobro obnesla bo postala del poletnega izziva. 

Si ga morebiti že prebrala: Poletni izziv: Sončna krema, ki izstopa. 

Tisti mini pokrovček s čudovitim zelenim dizajnom je Madarin deodorant. V tem mesecu ti predstavim dva izmed Madarinih deodorantov in spišem nekaj več besed o tistih sestavinah, ki so v deodorantih lahko izredno učinkovite. 

Prvič skupaj odkrivam negovalno kremico za obraz znamke Purity Herbs. The Rose Wonder bo ta mesec lepšala našo kožo, ki je v kombinaciji s Purity Herbs oljem prava top kombinacija. 

Kofein kavico to poletje pijemo tudi iz elejmiranih lončkov Koko Moko, ki so slovenskega dizajna, pralne v pomivalnem stroju in čudovite vizualne podobe. Bravo Koroška, #mamoto. Hvala, če jih boš podprla tudi ti. 


Preveri tudi, kaj smo odkrivale skupaj v mesecu juniju