• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

NARAVNA DEODORANTA ZA AKTIVNO POLETJE: MADARA ECO COSMETICS/ HERBAL & BIO- ACTIVE DEODORANT




Prvič sem testirala in preizkusila Madarine deodorante. Zelo rada preizkusim nove vonje, nove formulacije in oblike. 


Želja po vedno novih deodorantih je na neki način tudi želja po iskanju tistih najboljših.

Na veliki test naravnih, ekološko zasnovanih deodorantov se pripravljam za mesec avgust, čeprav raje zapišem september, ker ne, nisem še prebrala vsega gradiva, predela in povzela svojih osnutkov. Zadnja tri leta sem jih preizkusila veliko in s tabo bi rada delila vse tiste, ki so me, niso navdušili, ter ti predala moj vodič o osnovih informacijah, ki jih moraš vedeti, preden se odločiš za nakup naravnega deodoranta.

Madarino Ecocert certificirano znamko uporabljam že drugo leto. Preizkusila sem veliko negovalnih izdelkov za obraz, telo, deodoranta pa sta tokrat bila zame novost.

Sta lahko drugačna od več kot 15 drugih naravnih deodorantov, ki sem jih v zadnjih treh letih preizkusila?

Sestavinsko zagotovo, po učinkovitosti pa sodita med dobro in srednje učinkovita.

Potenje je normalen proces, potreba po zaustavitvi je naša osebna izbira. 

Herbal deodorant

je na osnovi Potassium Alum, po domače vam sestavino lahko opišem kot naravni kristalni mineral. Mnogo roll- on naravnih deodorantov ga vsebujejo, saj je njegov učinek na preprečevanje potenja učinkovit. Deluje antiseptično, antibakterijsko, zavira rast bakterij. Poudarjam, da v svoji kemijski sestavi vsebuje tudi aluminij. Všeč mi je, ker Madara le to med opisom svojih sestavin tudi navaja. Njegove molekule so prevelike, da bi lahko prehajale in se absorbirale v kožo. 

Naravni deodoranti, ki ga vsebujejo, zagotovijo suh občutek kože pod pazduho in preprečujejo neprijetne vonje. Deodorant vsebuje tudi naravni etilni alkohol ali etanol, ki lahko izhaja iz zrn pšenice in rži, kot posledica fermentacije sladkorjev. Uporablja se kot naravni in varni konzervans za kozmetične izdelke, kot tudi topilo za različne sestavine. Je bistveno blažji konzervans kot butilparaben, fenoksietanol, organske kisline, benzil alkohol ... (Muller, Nama).

UČINKOVITOST:

Izredno učinkovit deodorant, s svojim svežim vonjem zagotovi prijeten suh občutek pod pazduho, o potenju pa pri meni ni ne sluha in duha vse dokler stopinje v ozračju ne presežejo 25+. Ne draži kože (ne vsebuje oreščkov, glutena in je veganske zasnova).


Bio- Active deodorant

Blažja različica z nežnim cvetlično- želiščnim vonjem vpetim v mlečni podton. Vonj težko opišem, lahko potrdim, da je izredno prijeten in lep. Kombinacija izvlečkov damaščanske vrtnice, ognjiča, kamilice, peperminta, glicerina in drugih naravnih, ekoloških certificiranih sestavin, kožo v osnovi prijetno negujejo. Negovalni učinek je v primerjavi s herbal deodorantom boljši (Muller, Nama).

UČINKOVITOST: 

Deodorant za umirjene in sproščene dni, neguje predel pod pazduho in ga ne draži.


Prijetno, aktivno poletje ti želim.  















*odkrivanje Madarinih deodorantov je omogočila Madara Eco Cosmetics Slovenija