• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

ZAO MAKEUP NOVOSTI, KI JIH NE SMEŠ SPREGLEDATI



LIP INK 443 Strawberry/ kombinacija mat rdeče z rožnatim podtonom




Rdečilo za lica 325 Golden Coral/ marelično- koralna s toplim, sijočim podtonom


Vedno sem zelo vesela, ko me znamke, ki jih že poznam vedno znova presenetijo. 


Zao Makeup je na mojem blogu stalnica, ker se trudi in nam vedno znova postreže s kupom novih dobrot. 

Pomlad 2019 kličejo s čisto novimi Lip´ ink ultra mat rdečili za ustnice. Veš kaj je njihova posebnost? Da so 100% naravni, 37% vseh sestavin je iz ekološke pridelave, ECOCERT certificirani, veganski, nikoli testirani na živalih, v refilni embalaži, v štirih prekrasnih odtenkih, ki vas bodo zagotovo navdušili. 

Priznam, redko kupujem rdečila za ustnice, uporabim jih le za posebne priložnosti, dogodke, srečanja. Na dnevni bazi je moj najboljši spremljevalec balzam za ustnice, so Zao inki tako matirajoči, kot sijoči, res nekaj posebnega. Ko uporabim besede nekaj posebnega, s tem tako tudi mislim.

Kako je možno da je 100% naravno rdečilo tako zelo obstojno, pigmentirano in prijetno za uporabo?

Pomembne sestavine: ekološko ricinusovo olje, ekološko carnauba in jojobino olje so glavni akterji v celotni sestavinski lestvici, ki vas bo s preprostim nanosom, natančnostjo aplikatorja, pigmentacijo izbranega odtenka, dolgo obstojnosto in prijaznim vidikom znamke do narave, živali in ljudi prepričala, da le to ne bo vaš prvi in zadnji lip ink, ki ga boste preizkusile. Res ne bo, obljubim. 

Nasvet: preden mat rdečilo uporabiš ne pozabi ustnic primerno negovati in pred uporabo narediti pilinga, vlažilne nege, da jih matirajoče rdečilo ne bo dodatno izsušilo, poudarilo suhih lusk.

Priporočam: tudi sijočo, vlažilno različico, ki je eden mojih najljubših Zao Makeup izdelkov za ustnice, osvetljevalec, bronzer, senčila za veke, rdečila za lička. 

Vesela: Zao Makeup se trudi, da bi postopoma v celoti postal veganska znamka. Njihovi refili se bodo po novem nahajali v kartonastih, reciklirnih embalažah, saj si želijo, da poleg njihove poznane bambusove embalaže v svojih izdelkih uporabijo čim manj plastike. Tega sem, smo še posebej veseli. Moj prvi izdelek v refilni kartonasti embalaži je čudovito koralno - marelično rdečilo s sijočim podtonom, odlično pigmentacijo (pazi, da ga ne naneseš preveč) in vrhunsko obstojnostjo. 8 ur brezhibno lepa lička. 

Zao Makeup te pričakuje pri: Ekopleme.si, Nama.si/ Ljubljana, Mamaterra/ Kamnik, Biotrgovina Dobra volja/ Celje, Eko Škrnicl/ Kranj, trgovina Suzana/ Radovljica.


















*pr izdelki