• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

#vikendšopek, IDEJA, KI JE DOBILA SVOJE PRVE #šopkasteljubitelje


Na svojem Instagramu sem redno začela objavljati svoje vikend šopke.

So čisto moji, unikatni. Mešanica nabranih cvetlic iz sprehoda z nekaj cvetovi iz cvetličarne, dostopnih cvetk iz trgovin.

Ideja, da svojih šopkov ne bi ob petkih nosila samo na pokopališče, temveč jih delila tudi doma v moji vazi in na Instagramu z vami se mi je zdela super. 

Cvetje polepša dom. Hočeš, ali nočeš. Je pa res, da ga vsi ne obožujejo kot jaz. In prav je tako. Eni imamo radi to, spet drugi nekaj drugega. Prav je, da smo si različni. Brez obsojanja. Ljudje neprestano obsojajo, kritizirajo, iščejo napake ... naporno mora biti njihovo življenje :). 

#vikendšopek spodbuja k tvoji, moji ustvarjalnosti. Spodbuja k temu, da se ob tem, ko ga ustvarjaš počutiš dobro in prijetno. Menim, da sproža srečo, da podariš kdaj nekomu nekaj čisto svojega, unikatnega. Meni so #vikendšopki inspiracija in zagon za nov delovni teden, objave na blogu. 

Preko njega odkrivam, kako se obnašajo rastline, kako jih lahko kombiniram med sabo. Zdaj že tako dobro poznam njihovo obnašanje, da vazica odlično zdrži tudi do 7 dni. 

Rade imajo, da jim večkrat zamenjam vodo, prirežem stebla z njimi poklepetam in jim dam vedeti, da so tukaj z mano z razlogom. Ni niti blog objave, ki bila brez cvetja, sobnih rastlin. 

Če želiš svoj prelep vikend šopek deliti z mano in drugim pokazati, kako majhne stvari polepšajo dan ga deli na svojem Instagramu. Sara je bila prva ponosna lastnica #vikendšopek pri svojem pomladnem šopku iz tulipanov. Hvala Sara, tvoj šopek je bil čudovit. 


Jaz bom tvoje unikatno delo z #vikendšopek ponesla s ponosom dalje v svet na mojem @sugarlove.blog.