• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

ZOYA INNOCENCE, POMLADNI ODTENKI LETA 2019




Zoya/ Evette



Zoya/ Aire


Dobrodošla med nove pomladne Zoyine odtenke.


Zakaj Zoyini laki za nohte?

Ker imajo čudovito BIG10FREE formulo, ki ne vsebuje škodljivih kemikalij, kot so FORMALDEHID, FORMALDEHIDNA SMOLA, DBP, TOLUEN, KAFRA, TRIFENIL FOSFAT (TPHP), PARABENI, KSILEN, ETIL TOSILAMID IN SVINEC.

Veganski in prijazni do živalic ter varna izbira tudi za vse bodoče mamice.

Krasen izbor odtenkov kolekcije Innocence prikazuje prehod zime na pomlad. Vse od bleščeče sivine, odtenka žajblja, do pastelno globoko modre, rožnate, nežnih pastelov, ki kličejo pomlad. 

Priznam, da me je takoj navdušil nežno pastelen odtenek rožnate Agnes, ki jo lahko nosiš ne glede na to, v katerem letnem času se nahajaš. Fern je idealen odtenek sivo zelene, ki spominja na ten listov žajblja. Sprva me preko embalaže ni navdušil, vendar na nohtih izgleda čudovito. Tako je poseben, da je že skoraj unikaten. Aire, prekrasna pastelna modrina in globok, intenziven odtenek grozdja s podtonom rožnate. V kolekciji se nahaja tudi odtenek Theo in prekrasna pastelna sivka Birch. 

Nežna formula je odlično prekrivna v eni plasti, z ozko, ravno prirezano konico čopiča za nanos. Če ti tovrstna konica ne ustreza ti Zoya omogoča nakup širšega, ovalnega čopiča. Hitro sušenje, natančen nanos. Še posebej všeč pa mi je dejstvo, da se vonj laka hitro porazgubi v prostoru. 

Kljub temu da je prekrivnost odlična, ti priporočam, da svojo površino nohta pred nanosom laka dobro pripraviš, s tem boš dosegla boljšo obstojnost. Decembra sem za darilo dobila Zoyin Mini Color Lock System, ki vsebuje vse, kar bo tvojo manikiro pomagalo obdržati brezhibno tudi do 14 dni (nadlak, podlak, hitro sušeče kapljice in odstranjevalec laka za nohte). Jaz potrjujem kvalitetno in čudovito manikiro še 7-i dan, kar je zame osebno ogromno (mama sem, veliko pomivam, pospravljam ... :)). Set je fantastičen in ti ga resnično priporočam, kljub temu da je mini, ga boš imela zelo dolgo. 


Zoyino kolekcijo lahko odkrivaš v Mullerju in si skupaj z njo prikličeš nov pomladni odtenek, ki ga boš nosila to pomlad. Sporočim, če bo na kolekcijo tudi kakšna super akcija. Vabim pa te tudi na prebiranje mojega zapisa z naslovom NARAVNI LAK ZA NOHTE, DA ALI NE? 














* odkrivanje Zoyine kolekcije je omogočila Zoya Slovenija

Komentarji

  1. Agnes in Fern sta 😍😍😍 Miniji so vedno dobra ideja 🙈

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar