• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

NEGOVALNA OLJA, DODATKI, KI JIH MORATE PREIZKUSITI







Zelo sem uživala ob nastanku fotografij za certificirana Madarina olja za obraz. V meni so sprožila kanček ustvarjalnosti več. 

Ne izbiram svojih izdelkov na videz embalaž, temveč na podlagi sestavin. Madarina olja sem začela testirati v mesecu septembru. Rada si vzamem čas, da lahko o svojih občutkih govorim sproščeno. 

Priznam, da ob vseh negovalnih izdelkih, ki jih testiram, kupujem, uporabljam, težko opazim spremembe, ki bi jih lahko izzval en sam nov izdelek, sem pa vedno zelo vesela, če mi le ta ne povzroča nevšečnosti. 

Nežna, mehka, vpojna in prijetno dišeča tekstura suhih olj vas bo razvajala v svojem negovalnem ritualu. Kombinacijo antioksidantov in vitaminov v oljni formuli lahko uporabljate samostojno kot serum ali dodatek vaši vlažilni kremi. 

Madarina olja SUPERSEED so trio sinergijsko povezanih oljnih serumov. Vsako olje je koncentrat pazljivo izbranih 8 do 10 semen izjemno aktivnega jagodičevja, sadja in zelenjave, ki delujejo na globlje plasti kože.

Age Recovery (vonj po šipku), bi priporočila vsem tistim, ki iščete aktivno anti age nego. Zrela, suha, utrujena koža, drobne, globoke gubice, pigmentacije, brazgotine, je najbolj primerna za tovrstno kombinacijo olja. Osebno mi je odličen kot dodatek za predel okoli oči. Kapljica sinergijskega olja ustvari navlažen in prijeten občutek na koži, ki je vidno bolj sijoča. 

Soothing Hydration (pudrasta nota) je moje najljubše Madarino Superseed olje. Njegov vonj je čudovit. S svojo pudrasto noto v kombinaciji z osminimi edinstvenih hranljivimi suhimi olji, takoj navlaži kožo. Še posebej bi ga priporočila suhi, dehidrirani in občutljivi koži. Odličen dodatek k vaši tekoči podlagi. 

Radiant Energy me vedno razveseli s svojo citrusno noto. Je eno tistih olj, ki dviguje pozitivno vzdušje. Pospešuje naravno obnovo kože, jo odlično vlaži, nevtralizira škodljive dejavnike iz okolja, moj največji plus pa je zagotovo občutek svežine, sveže energije na pusti, utrujeni koži. Še posebej bi ti ga priporočila, če so tvoje noči kratke, saj bo tvoji koži pomagal zasijati. 

Odlična Madarina olja te pričakujejo v čudovitih steklenih embalažah. V Mullerjevih poslovalnicah pa te vse od 26.11- 9.12.18 razvajajo s super -20 % popustom. Obljubim, da te na akcijo še opomnim. Če te bodo zamikala jih le preveri, ter mi sporoči kako se ti zdijo. 










*PR izdelek

Komentarji

Objavite komentar