• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

PODPIRAMO SLOVENSKO: SKINFAIRYTALE BALMI





Verjetno najbolj popularni balmi za nego kože, so po mesecih testiranja končno dobili svoj prostor na mojem Beauty Bloggers Awards Slovenija nagrajenem spletnem dnevniku. 


Maslene, mehke, nežne teksture, ki se hitro vpijajo, imajo naravne vonje, bogato vlažijo, negujejo, ščitijo, obnavljajo. Slovensko poreklo, Aromacert certifikat, ljubezen, veliko ljubezni, truda, volje in zagona. 

AtopicBalm in AtopicCream sta naša najljubša in najpogosteje uporabljena izdelka, ki vam ju osebno toplo priporočam, če se borite s suho kožo, ki jo ob tem spremlja še atopijski dermatitis. Koža naše štiriletne deklice, ki je nagnjena k atopijskemu dermatitisu, je že več mesecev v mirovanju, praskanje sem je zmanjšalo vsaj za 80 %, o rdečici ni duha in sluha. Balma sta ji tako všeč, da se z njima namaže tudi sama. To je zame sreča. Osebno mi je najbolj všeč to, da sta brez posebnega vonja, eteričnih olj, ne vsebujeta alergenov, ki tovrstno kožo obremenijo. Koži pustita dihati, jo negujeta in obnavljata. 

AtopicBalm ti priporočam, če je tvoja koža v fazi atopijskega dermatitisa, uporabiš ga lahko samostojno, ali pa ga kombiniraš z drugimi balmi. 

AtopicCream, pa je trenutno najbolj vlažilna nega ustnic, ultra bogata nega predela okoli oči, najboljša krema za suho in razpokano kožo, saj vlago zadrži in njene učinke občutiš, tudi, ko si v stiku z vodo. Odlična negovalna preventiva proti atopijskemu dermatitisu, razdraženi, suhi koži. 

ProtecBalm ti priporočam, če iščeš lahkotno nego, ki bo tvoji koži nudila ugodje, jo ščitila pred vremenskimi spremembami, uporabiš ga lahko v boju proti strijam, po dojenju, pordeli otroški ritki, negovanju svojega novega tatuja. Odlično bo navlažila kožo in jo negovala. 

SOSbalm je namenjen lajšanju kožnih sprememb, kot so glivice na dlaneh in stopalih, piki in ugrizi žuželk, luskavica in psoriaze. Uporaba je namenjena odraslim, saj vsebuje višjo vsebnost eteričnih olj in otrokom po 3. letu starosti. 

Balme za nežno, mehko in zdravo kožo lahko odkrivaš v Skinfairytale spletni trgovinici. Več o negi atopijskega dermatitisa lahko prebereš tukaj