• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

ODGOVARJAM: KAJ OD NATURA SIBERICE BI RESNIČNO MORALA PREIZKUSITI?



Kot strela iz jasnega lahko odgovorim čistilno maslo Severna kolekcija, Beluga Caviar krema za predel okoli oči in serum. 

Zame so eni izmed mojih najljubših negovalnih izdelkov pri znamki Natura Siberica.

Pri njih ne bi oklevala pri ponovnem nakupu. Čistilno maslo je eno tistih, ki mi vedno znova dokaže, da narava deluje. Svojo čudovito nagrado v kategoriji NEGA OBRAZA je prejelo na 4. blogerski konferenci BBMULJ. Odlično čistilno sredstvo za nego obraza.

Celotna linija Beluga Caviar je zame osebno še vedno prezrta linija, ki je zame ena najljubših iz drogerijskega ranga. Navlaži, mehča, gladi, kožo poživi, ji vrača sijaj. 

Trojček opisanih ti priporočam brez slabe vesti, ob tem pa te vabim v spletno trgovino Lepa z naravo, kjer te pričakujejo s super popusti. Črno čistilno maslo lahko nakupuješ z -10 % popustom, Belugo Caviar pa kar -40 % popustom. 














* Objava ni sponzorirana