• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

POLETNA NEGA STOPAL - DA ALI NE?






Velik, DA, saj so naša stopala v poletnem času veliko bolj izpostavljena pogledom, in ker so lepa stopala vedno IN, ne samo v obdobju najlepših sandalov. 

Moja hitra SOS rešitev pri stopalih, ki potrebujejo nekaj pomoči.

Silkin´n Micropedi Wet & Dry strgalo za stopala, je pripomoček za suho in mokro urejanje stopal, ki na hiter, preprost način uredi moja stopala. Valjček delujejo nežno, hitro, efektivno. Uporabljam ga po potrebi, nežno, ne na silo, z njegovo uporabo pa nikoli ne pretiravam. Je majhen pripomoček za veliko zadovoljstvo. Mehka, gladka, nežna stopala, ki potrebujejo samo še vlažilno nego. P.s trenutno je v super akcijski ponudbi (-25%) tukaj

Vlažilna krema naj bo bogata, a hitro vpojna. Takšne rada uporabljam tudi sama. Oliv kremica za stopala (Izberizeleno.si), se bo zagotovo hitro vpila, kožo nežno zmehčala, medtem, ko jo bo Madarina univerzalna nega, vlažila tekom celotnega dneva (Muller, Nama, Maximarket). Zvečer pred spanjem stopala na "debelo" namažem, si oblečem nogavičke in se zjutraj veselim rezultata, ki nikoli ne razočara. 

Ne pozabi na urejene nohtke, ki jih lahko na eko način obarvaš v veganske lake Boho Green Makeup in jim dodaš svojo najljubšo barvo poletja (kozmetix.si).

Kožo na stopalih neguj na dnevni bazi, nikar ne pozabi, da si tudi tvoja stopala, ki nosijo težo našega telesa tudi, zaslužijo razvajanje. 























Komentarji

Objavite komentar