• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

DOBRODOŠLA V SLOVENIJI ISTRA ORGANIC








Se tudi ti veseliš novih znamk, ki prostor pod soncem najdejo tudi v naši čudoviti deželi? Istra Organic je prispela v Slovenijo in s ponosom ti predstavljam znamko, ki jo boš vzljubila, če ti je všeč preprosta nega. 


Če sem s tabo čisto odkrita nove kreme za obraz zagotovo ne potrebujem več, vendar pa vedno znova rada preizkušam nove. 


Testirala sem : Istra Organic hidratantno kremo za obraz in hidrolat sivke (suha povrhnjica).

Priznam, da je hidratantna dnevna krema Istra Organic (avokadovo, arganovo olje, olje pšeničnih kalčkov, med, propolis, čebelji vosek, shea maslo ...) po sami teksturi precej bogata, nima tiste lahkotne gelne formule, je pa vseeno izredno vlažilna, zaščitna nega, ki jo še posebej priporočam suhi in izsušeni povrhnjici, ki se bori s suhimi luskami. Cena: 27, 80 eur

Hidrolat sivke. Takoj sem se zaljubila vanj in ga vse od meseca januarja pridno uporabljam ob jutranji in večerni negi. Poznan vonj, občutek in učinek. Tovrsten hidrolat zame ni prvi, saj sem jih preizkusila že veliko, je pa eden tistih, ki naredi izredno gladko in prijetno mehko kožo na otip. Kot samostojen izdelek v zimskem času brez nadaljnjih korakov nege zagotovo ni, je pa odličen dodatek vlage in nežen fiksator ličil, pripomoček za mešanje mask. Če mu bodo v prihodnje zamenjali razpršilni sistem, za katerega upam, da bo še mehkejši v pršu in bolj enakomerno razpršen, bo moj mali obvezni dodatek. Toplo ti ga priporočam. Cena: (100 ml/ 8 eur, akcijska cena: 6 eur) 

Uživaj v naravnih in ekoloških sestavinah, ki ti jih ponuja čudovita Istra Organic, na voljo vam ponujajo nego do 35. let in po 35. let ter linijo maroški izdelki. Če potrebuješ še dodatno potrditev nad mojimi besedami, preveri še nešteto mnenj, ocen, na uradni Facebookovi strani, kjer so uporabniki podali svoja mnenja. Le teh je resnično veliko.   


Istra Organic najdeš na  FB strani tukaj, in v spletni trgovini tukaj
Veseli bodo tvoje podpore. Če pa boš kdaj v prihodnje v Rovinju, pa le povprašaj po Istri Organic, le tam jo poznajo vsi. 

* Objava je nastala v sodelovanju z Istra Organic Slovenija

Komentarji

Objavite komentar