• 1
  NARAVNO OBARVANO
  Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
  BERI DALJE
 • 2
  SREČNI ATELJE
  Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
  Beri dalje
 • 3
  VIKEND ŠOPEK
  Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
  SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

DR. ORGANIC NOVOSTI V TUŠ DROGERIJAH

Rada pobrskaš med novosti, ki jih za nas pripravijo znamke, ki so nam dostopne v drogerijah? Dr. Organic Slovenija, je na Tuševe drogerijske poličke pripeljal 3 nove izdelke, ki ti jih z veseljem predstavim. 


Boš to poletje v boj neprijetni srbečici po pikih komarjev, stopila po poti naravnega? Boš svojo kožo pomirila po sončnih opeklinah? Morebiti poiskala S.O.S rešitev proti mozoljčkom in hitrejšemu celjenju le teh. Boš postala mamica in si želiš, da boš lahko razdraženo ritko pomirila na naraven način? Če si vsaj na enega izmed danih predlogov odgovorila z, DA, potem potrebuješ univerzalen S.O.S  pripomoček Tea Tree cream Dr. Organic. Nega z visoko vsebnostjo čajevca je antibakterijski boj, ki ga mora imeti vsako gospodinjstvo. 

Ker pa naravna trda mila še niso za v pozabo, in so še vedno zelo priljubljena, ti Dr. Organic Slovenija predstavlja antibakterijsko različico z oljem čajevca in nežno, poživljajočo kombinacijo s konopljinim oljem. Nežna, mehka, a hkrati preprosta nega za celotno telo in družino. 

P. s samo opomnim, da je pred kratkim na poličke prispela tudi nova zobna krema s kokosovim oljem, ki je po odzivih sodeč za mnoge trenutno najboljša drogerijska zobna krema v kategoriji naravnih zobnih izdelkov. Bi jih preizkusila?