• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

POMLADNO LEPOTIČENJE









Pomladno lepotičenje prinaša nekaj novih lepotnih ličil, ki te nežno popeljejo v pomladne mesece.

Trenutek tišine za Zao Shine up powder 310 Pink champagne osvetljevalec, ki te ne bo navdušil samo s svojimi sestavinami, ampak tudi s svojo ekološko bambus embalažo, odličnim magnetnim zapiralom, čudovitim dizajnom, odtisnim reliefom, ki ga nikoli ne želiš pokvariti, prekrasnim odtenkom, ki je nekakšna kombinacija topline, z nežnim roza podtonom in bi pristajal tako tistim s svetlejšo, nevtralno, kot malo toplejšo poltjo. Čudovita svilnata formula, ki se nanaša popolno, ravno tako zabrisuje in je odlično obstojna. Hands up za veganski osvetljevalec, ki se ponaša s Ecocert certifikatom in ni testiran na živalih. 


Vapour Organic Beauty Atmosphere luminous foundation je bila na mojem seznamu želja že predolgo časa in sedaj je končno moja. Kremna, enaostavna za uporabo, z odtenkom, ki se moji koži precej dobro prilagodi, ji nudi nežen sijoč končni učinek, predvsem pa jo ustvari zelo naravno, lahkotno. Priznam, da se na trenutke še loviva, saj je za svojih 44 funtov bil izdelek za katerega sem verjela, da me bo pustil odprtih ust, pa me zaenkrat tako zelo še ni prepričal.


Obožujem Boho Green Make- up ličila, ker so ekološko zasnovana kot celota, a kljub temu cenovno dostopna vsem. Njihova rdečila so presežek pigmentacije, ravno tako le tega ne bi pričakovala od njihovih senčil. In če te ne zmoti pikica več prašenja jih moraš preizkusiti. Ne bo ti žal. Obvezno pa preveri še njihova rdečila za ustnice iz nove kolekcije Poppy Fields, ki navdušijo s svojo vlažilno formulo, ki je poleg tega še odlično pigmetirana.


So ti všeč moja pomladna eko ličila?


















Komentarji

  1. Joooj, res vedno občudujem ta tvoja ekološka ličila. Me vedno bolj mikajo <3

    Čudovite fotke kot vedno

    xx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oh, draga Neža hvala. Čudovita so. Verjamem, da bi ti bila všeč. Ampka veš kako jaz pravim, če že podpiraš znamke, ki se ponašajo z nazivom Cruelty free si zmagovalka, velika zmagovalka. In verjamem, da boš nekoč lahko v svojo zbirko dodajala tudi ekološka ličila iz sestavinskega vidika. Vedno pravim, vse ob svojem času in ko misli 100% švigajo na polno v glavi samo še o tem :). Do takrat pa majhni koraki, ki bodo prinesli velike. Objemček in hvala za tvojo podporo na na mojem blogu:)**

      Izbriši
  2. Boho Green ličila so meni super in jih redno uporabljam.💞 Si mi pa naredila lušte z osvetljevalcem, izgleda noro lep.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar