• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

PREDSTAVLJAM TI LINIJO NATURA SIBERICA ROYAL CAVIAR, KI JE NAVDUŠILA TUDI MOJE NAJBOLJŠE PRIJATELJICE






Kar nekaj svojih prijateljic sem že okužila z Royal Caviar linijo znamke Natura Siberica.

Royal Caviar linija je bogata s proteini, aminokislinami, hialuronsko kislino, vitamini, minerali, naravnimi in ekološkimi sestavinami, ter izvlečki caviarja. Zato sodi med izdelki Nature Siberice v višje cenovni rang (okoli 18 eur na posamezen kos).

Moja manija okrog tovrstne linije se je pričela s kremo za predel okoli oči Beluga Caviar Icy Firming Eye Cream. Tako nežna in smooth je po njeni uporabi. Poleg tega pa še nežno napeta, izredno prijetna v souporabi s concealerjem in ena tistih, ki se ne svaljka tudi, če je naneseš malo več. Navdušila je mene in mojo prijateljico Vanjo. 

Če potrebuješ nekaj poživljajočega, svežega in drugačnega v obliki seruma, ki v sebi skriva hialuronsko kislino potem moraš preizkusiti Beluga Caviar Revitalizing Face serum. Izredno lahkotna, gelno-vodena tekstura, ki se exspresno vpije v kožo in jo ustvari popolnoma gladko na otip, poleg tega pa jo vlaži, poživi in zapolni drobne gubice, je obvezen dodatek za vse letne čase. Navdušila je mene in mojo prijateljico Janjo.

Ob želji lahkotne kreme za obraz, ki bo imela nežno, lahkotno teksturo, poleg tega pa bo na tvoji koži zagotovila nežen, gladek, smooth efekt, ti toplo priporočam Beluga Caviar Extra- Lifting Face Cream. Vlažilna formula, ki kožo napne in je odlična nega predhodni fazi ličil, saj ravno tako zapolni gubice in jo ustvari izredno prijetno na otip. Navdušila je mene in po eni sami uporabi mojo prijateljico Majo, ter mojo mami. 

Kakšna pa bo koža ob uporabi vseh 3 izdelkov skupaj? Popolnoma gladka, navlažena, mehka in izredno prijetna na otip.  

Kje jih lahko nakupuješ? Tuš in DM drogerije, ter v spletni trgovini Natura Siberica Slovenija tukaj.
























Natura Siberica Caviar linije tukaj.

Komentarji

  1. Joj, Monika. Ta krema za predel okrog oči je tako dobra, s čudovitim hitrovidnim smooth efektom in poleg tega je še vlažilna. Me pa po tvoji objavi kar mika še krema za obraz. :))

    OdgovoriIzbriši
  2. Jaz sem čisto navdušena nad peno za umivanje obraza. Sigurno bom pa še kaj kupila od njih.

    OdgovoriIzbriši
  3. i like so much this brand)
    https://twinklelittlstar.wordpress.com

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar