• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

VSE NAJBOLJŠE MOJI NARAVNO - EKOLOŠKO SPLETNI TRGOVINI KOZMETIX.SI








Že drugo leto teče, odkar sem ponosno postala tim spletne trgovine, ki me vedno znova navduši s svojo ponudbo, izborom naravno - ekoloških izdelkov, ki so mi tako prirasli k srcu, da si ne predstavljam dneva, da jih ne bi več uporabljala. 

To voščilo je za vas, dragi moji. Za vas, ki skupaj plujemo skozi dobre in slabe dni. Želim vam mnogo lepih trenutkov, predvsem uspešnih. Verjamem v to, da bodo ljudje prepoznali vašo ljubezen, do tega, kar ste vi sami, kar čutite. Verjamem v ljudi, ki bodo v znamkah prepoznali ljubezen do sestavin, zgodb, kvalitete in pomena naravno - ekoloških sestavin. Težko je ljudem prenesti posameznikove zgodbe v realnost, vem pa, da, ko postanejo del tebe, da jih  težko zamenjaš. 

Ob praznovanju drugega rojstnega dneva vam skupaj podarimo IHANO, dnevno vlažilno kremo za obraz z Ecocert certifikatom, ekološke znamke Mia Hoyto Cosmetics. 

Ihana je izredno vlažilna, regenerativna in pomiritvena nega za obraz, ki s svojimi ekološkimi sestavinami kožo pomirja, obnavlja, ščiti, gladi. Ne vsebuje umetnih dodatkov, kemikalij, ni testirana na živalih in je primerna za različne tipe kože. 99% sestavin naravnega izvora, 23% sestavin iz ekološkega kmetovanja/ ekološka pridelava. Več o Ihani tukaj.


 Sodeluješ lahko na moji Facebook strani in tukaj na blogu vse do 22. decembra, kjer mi zapiši v komentarju, če si tudi ti doma lastiš kakšen naravno- ekološki izdelek. 



















Komentarji

  1. Sodelujem pri nagradni igri....uporabljam že kar nekaj naravno ekoloških izdelkov najbolj pa sem zadovoljna z MuLondon čokoladno kremico 🙈😍

    OdgovoriIzbriši
  2. Žal ne, bi pa ekološki produkt z veseljem poskusila:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Od naravnih izdelkov uporabljam ognjičevo mazilo in karitejevo maslo

    OdgovoriIzbriši
  4. Moji organski izdelki, stalnica v moji osebni negi so kolekcija The Organic Pharmacy, ter nekateri izdelki Hemp cosmetics

    OdgovoriIzbriši
  5. This is such an interesting topic, thanks for sharing these products :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Za obraz uporabljam le organske izdelke

    OdgovoriIzbriši
  7. Super izdelki so res <3

    Moraš se malce navaditi na vonje in teksture, ampak so res top of the top <3

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar