• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

TUDI FANTJE SI ZASLUŽIJO KRASNA BOŽIČNA DARILCA






Če tekom leta pozorno poslušaš svojega partnerja, potem izbira darila zanj ni pretežka naloga, ali se motim? 

Preprosta darila, s katerimi ne boš zgrešila!

1. Če tvoj fant ni ljubitelj naravno usmerjenih izdelkov za nego, potem morebiti tovrsten projekt izpustiš. Sama sem navdušena nad dizajnom Natura Siberica gelov za prhanje in nego las. Imajo naraven vonj, kljub temu, pa so dovolj sveži, da nudijo občutek svežine. Ne izsušijo kože in so dovolj nežni tudi za tiste z občutljivo kožo. Za svoje super fante, lahko s svojim značajskim tipom gela za prhanje res navdušite. Drznost tigra, Polarni medved, Beluga, Moč sibirskega jelena, vas pričakujejo v Tuševih drogerijah in spletni strani Natura Siberica Slovenija. 

2. Dišava, s katero boš res težko zgrešila je Bleu De Chanel. Močna, drzna, posebna dišava. Zadetek v polno. Poleg nje pa še Dior Sauvage, ki s svojo drznostjo in svežino, preprosto dosega razred zase. 

3. Kuharska knjiga, za vse ljubitelje kuhanja. Ena mojih najljubših, preprostih in s čudovito fotografijo je ravno Lidlova, Tomaž VS Mate. 

4. Unikatna voščilnica Samsara.si, na kateri zapis Gospodič fantastičen skriva nekaj več kot samo voščilnico. Vanjo zapišite vse čudovite želje, predvsem pa vse svoje lepe misli in ljubezen, ki jo čutite do njega.

5. Njegova najljubša sladica. Specite jo, postrezite z ljubeznijo in obljubim, da vas bo imel še bolj rad, kot vas že ima. 

6. Pižama. Topla, mehka in praznično obarvana. Krasne komplete moških pižam sem ujela v C&A.

7. Karta za kino. Za film, ki je všeč njemu, vi pa boste brez težav potrpeli z njim :).

8. Večerja. Posebno izkušnjo, zgodbo vam zagotovim  v Galeriji Okusov. Top hrana, ambient, vzdušje in extra lepo razvajanje v dvoje. 

9. Izlet. Več kot vsa darila tega sveta, so vredni spomini in skupni trenutki. Zakaj se ne bi namesto dragih daril podala na skupen izlet. Ogled lučk v Ljubljani, kjer lahko vsi ljubitelji drsanja preizkusite Ledeno fantazijo, ali pa obiščeta eno izmed najlepše okrašenih prestolnic v Zagrebu. 

10. Darilni bon za celodnevno razvajanje po svoje. Npr. igranje računalniških igric do onemoglosti, gledanje najljubših serij, sestavljanje lego kock, pivo s prijatelji... :). 


Imejta super lepe praznike! In ne pozabita se veliko objemati in širiti svoje ljubezni tudi med druge. 
















Komentarji

Objavite komentar