• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

RES ČISTO NIČ NE POGREŠAŠ DROGERIJSKIH LIČIL?



Jih! Občasno. Sploh takrat, ko iščem dobro tekočo podlago. Bourjois HM je bil moj najljubši. Redek produkt, ki ga pogrešam.

Hvala, ker me podpiraš na moji drugačni poti!


Ne pogrešam več drogerijskih senčil. Ker sem tudi v naravno - ekoloških našla produkte, ki so primerljive kakovosti, velikokrat tudi boljše. Iz sestavinskega vidika zagotovo. Občasno se zgodi, da pogrešam dobre formule rdečil za ustnice, ki omogočajo enostaven, preprost in gladek nanos. 

Dejstvo, da se sprehodim mimo vseh stojal z ličili me niti več ne zamika. Preprosto se sprehodim mimo. Vsaj kar se osebne rabe tiče, če pa kupujem darila za svoje prijateljice, ki so ljubiteljice drogerijskih ličil, pa vklopim tisti del mene, ki ga je včasih rad testiral in uporabljal. 

Moje misli so fokusirane na moj cilj. Nekje na polovici leta sem si govorila, da ne bom nikoli zmožna v celoti preiti na tovrstna ličila. Ker sem preveč rada testirala, ker je krog mojih bralcev bil usmerjen v znamke, ki so jim dostopne, ker so bili pri meni vajeni brati o drogerijskih ličilih. Pa sem se vseeno odločila, da bom poslušala sebe, svoj glas in to kar si JAZ želim. Zavedala sem se, da bom s svojo še eno drastično spremembo doživela upad branosti, da bom pri ličilih izgubila znamke s katerimi sem lahko sodelovala. Vse to se je zgodilo. Ni pomembno kako lepa je blog objava slikovno, vsebina je tista, ki večine ni pritegnila.

Če realno pogledamo, vas je zagotovo malo, ki kupujete ekološka ličila in vas moje mnenje ne zanima, oz. ga niti ne potrebujete. 

Moje počutje. Če se osredotočim na vse pozitivne misli, ki so švignile skozi mene, lahko rečem, da odlično. Mirno. Nič nimam proti nobeni znamki, po njihovem načinu dela, sestavinah, edina stvar, ki me v tem naprednem svetu zmoti, je to, da je testiranje na živalih v nekaterih državah še vedno obvezno in da obstajajo znamke, ki le to podpirajo. V svetu, ki premore nešteto tehnologije, je le to še vedno dopuščeno. Ko pomislim, da je nekdo trpel zaradi moje maskare, se vprašam, če je res bilo vredno. 

Nič ti ne pomaga zavest o tem, da podpiraš naravno in ekološko, če še vedno podpiraš meso. Res je! Moja zavest o tem, da še vedno uživam meso (vedno manj), je tisti edini kanček, ki ga želim v prihodnje omejiti. Zame je to življenjski izziv. Izziv, ki potrebuje podporo. In upam, da mi nekoč uspe. Ponosna sem že na to, da sem včasih jedla meso na dnevni bazi, sedaj ga 1 -2 x tedensko. 

Premisli 2x. Ne vzemite tega osebno. To kar ste, kaj nosite, uporabljate ni stvar od nikogar. Mene je prizadel video na Facebooku o UGGs in 30 seconds. Prvi video, ki ga preprosto nisem zmogla pogledati do konca in si ga ne želim. Ljudje znamo biti kruti. Resnično kruti. Opomnil me je, da ni vse v denarju, da prestiž ne more odtehtati vsega. Hvala Tatjana (Rozca.net), ker ozaveščaš druge, si moj vzor in motivacija.

Cilj v letu 2018. Želim si, da bi na koncu leta s ponosom rekla, da je moj blog v celoti green beauty blog, ki podpora tako naravne, ekološke znamke, znamke, ki ne testirajo na živalih.  Želim si ponosno reči, da meso ni moja življenjska prioriteta, ter želim ponosno sodelovati z znamkami s katerimi čutimo isto povezavo. Tudi, če do novih sodelovanj ne bo več prišlo, je moj osebni cilj izpolnjen, za kar pa moraš imeti pogum, veliko poguma, ker na točki, ki odnese velik del tvojega uspeha, s tem pokažeš svojo notranjo moč, ki bo zagotovo prinesla nekaj še boljšega. 



Sedaj pa hitim pospravljati še zadnje kose drogerijskih ličil, ki bodo dobile dom pri svojih novih lastnicah. 
















Komentarji

  1. Super je bilo brati ta zapis.❤️ Verjamem, da bodo tudi povsem naravno/ekološko obarvane objave zanimive. Tudi mene je ta svet močno pritegnil in res naravno ni nič slabše, le nekoliko drugačno je.😊❤️

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga Maja, da si si vzela čas in prebrala moj zapis. Jaz sem čisto ZA, da se na naravna ličila čisto brez večjih težav privadiš. Malce drugačna, a make- up ravno tako zgleda super. ❤️

      Izbriši
  2. Bravo za pogum. Jaz takšnih ličil ne uporabljam, mogoče pa kdaj kupim kakšnega takšnega.

    OdgovoriIzbriši
  3. Občudujem te. Jaz sicer za nego uporabljam večinoma še zgolj naravne izdelke, ampak ličila... ta je pa težka ;) Sploh šminke, ki jih obožujem...

    OdgovoriIzbriši
  4. Upam, da ti zadani cilj v letu 2018 uspe <3
    Jaz še vedno rada berem tvoje poste, čeprav si se usmerila v naravno in ekološko kozmetiko. Naravna ličila mene ne pritegnejo za razliko od negovalne kozmetike.

    OdgovoriIzbriši
  5. Monika, prvo je važno, da delaš tisto kar tebe osrečuje. Če te osrečuje to in boš na koncu dneva, meseca in leta zadovoljna s tem kar delaš in kaj daješ od sebe ter na sebe, mislim, da je to nekaj najlepšega. Notranje zadovoljstvo zavoljo sebe in ne drugih, pa verjemi mi, zvesti bralci bodo ostali. :) Tvoj optimizem, srčnost, veselje, vse to bo ostalo isto, kvečjemu boš še bolj vesela in še z večjim navdušenjem predstavljala nove znamke in testirala nove izdelke. :) Mislim, da je na tem področju prav tako ogromno izdelkov za preizkusit. Verjamem, da boš tudi mene navdušila nad kakšnim. You go girl!! :* Pa saj veš, mojo podporo boš imela vedno. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Čudovita si, pa saj to veš <3

    Sama se trudim pri negi obraza in telesa vključiti čim bolj naravne izdelke. Pri ličilih in hrani mi še ne gre, ampak tudi to je nekaj :)

    Počasi se daleč pride!

    Vsekakor pa te tako zelo rada berem, prav požiram tvoje besede. <3

    In veliko se naučim od tebe o naravnih izdelkih... to mi je tako všeč.

    In JA - pomembna si ti in tvoje vrednote, NE nova sodelovanja <3

    OdgovoriIzbriši
  7. Super objava. Se mi zdi res pomembno, da se odločimo, koga bomo podpirale... in že berem ostale objave, ker tudi mene vleče bolj v natur vode �� go girl, srečno 2018 in upam, da ti zaobljube uspejo!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hej, hej M- artish, hvaaaala za tvojo podporo. In tudi jaz tebi želim ekstra lepo leto, če te vleče v natural vode pa uživaj v novih preizkušnjah, verjemi tudi v tem svetu jih je veliko in to dobrih, res dobrih:). Mogoče pa boš tudi ti ob koncu leta rekla, da se najde kakšen kos negovalne nege, ličil v tvojem predalniku. Pozdravčki, Monika*

      Izbriši
  8. Super, da si se tako odločila!
    Sama ličil ne uporabljam, drugo kozmetiko pa tudi poskušam imeti čimbolj naravno, seveda v okviru finančnih zmožnosti.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar