• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

BOHO GREEN MAKE-UP JESENSKO- ZIMSKE NOVOSTI 2017






















Makova polja, gypsy kultura, ekološke vrednote, sijoče ustnice in poklon rožnati, je jesensko- zimska kolekcija Boho Green Make-up.

Ne bom ti jih predstavila v obliki klasične ocene, ker veš, da je Boho Green moja ljubezen, ki poenostavlja vse to, kar bi morale biti vse znamke. Ti pa predstavljam vse nove čudovite odtenke in imena, ki so jih izbrali za tovrstno linijo. 

1. Gypsy veganska paleta senčil, ki je končno po skoraj letu dni čakanja v Sloveniji. Kos, ki smo ga nestrpno čakali, saj je večino časa bil razprodan, ti ponujamo v čudovitih 8 odtenkih. 3 mat in 5 šmirastih odtenkov, za pridih kožno rjave vse do vijolične. Nianse, ki jim težko rečeš ne, se bodo skrivale v leseni embalaži na magnetni zapiralni sistem, na katerem je ročno izrezan motiv znamke Boho Green.

2. Rdečila za ustnice POPY FIELDS, so kolekcija vlažilnih rdečil za ustnice, ki s svojim glosy učinkom vlažijo, nudijo oporo povrhnjici ustnic v zimskem mrazu. 100% naravna linija rdečil, ki je  navdahnjena v odtenkih rožnate, je primerna za različne tipe polti. Cena za posamezen kos: 9, 95 eur. 

Odtenki: 311 Love (nežen, kožni rožnat odtenek), 312 Desire (rdeča v podtonu rožnate), 313 (izrazita, globoka rožnata), 314 Freedom (globoka, slivnata). 

3. Kolekcija veganskih 9, 10 FREE lakov za nohte GYPSY FOLK, je ustvarjena po navdihu Fride Kahlo. Kolekcija predstavlja odtenke, ki razkrivajo značaj posameznika, ki ga nosi. Je kolekcija, ki predstavlja svobodo, vztrajnost in je simbol upanja. 67,5- 73,5 % naravnih sestavin. Cena: 5,99 eur.

Odtenki: 66 Solar Gold (10 FREE), 68 Mexico (10 FREE), 69 Freedom (10 FREE), 70 Frida (10 FREE), 71 Melody (9 FREE), 72 Velvet (9 FREE).


Vse Bohe Green Make-up novosti lahko kupiš v spletni trgovini Kozmetix.si. Ne pozabi se pocarkljati z mojo kodo za -15% popust SUGARLOVE in si zagotovi čudovite ekološke kose ličil, za katere obljubim, da ti ne bo žal, če jih boš dodala svoji zbirki. P.s popolno darilce za pod jelko bodo :). 



Green beauty pozdrave, Monika Kozmetix.si ambasadorka.




























Komentarji

  1. Uau, čudovita embalaža in noro lepi laki za nohte! Znamke še ne poznam in očitno zamujam nekaj odličnega!

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar