• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

NATURISIMO JE MOJA NAJLJUBŠA SPLETNA TRGOVINA...


... na tujem trgu. Je zakladnica neštetih naravnih in ekoloških znamk, ki v svojem spektru ponuja vse od negovalnih izdelkov, ličil, oblačil, izdelkov za dom in še mnogo več. Brskanje med njenimi virtualnimi poličkami pa dejstvo, da se moj seznam veča in veča :).

P. s hvala za neverjetne odzive na objavo Ni vse zlato, kar se sveti, tudi naravno ne. 

Res sem vesela, da je Naturisimo spletna trgovina, prijazna do uporabnikov, omogoča širok spekter izdelkov in je prijazna tudi iz vidika poštnine (nad 10 funtov je brezplačna). Ampak veste kaj, me je resnično najbolj navdušilo? Dejstvo, da omogočajo nakup manjših pakiranj, da vam ob določenem znesku pripada izdelek gratis (npr. nad 35 funtov prejmete 5 testnih mask za obraz).

Pretekli mesec sem imela srečo in uspela kupiti njihovo negovalno testno škatlico, ki je bila ekspresno razprodana, spletna stran pa preobremenjena. Vsebovala je 8 različnih znamk, ki so vsebovale vse od čiščenja, toniranja, seruma, kreme, maske za obraz. Res odlična škatlica, ki je stala 17 funtov in me je prepričala in navdušila. Sploh za to, ker sem na svojem seznamu želja že dolgo imela znamko Jurlique, katera je s strani ustanoviteljice po njenem mnenju najbolj čista, efektivna nega kože na svetu. Njen cenovni rang pa žal pri marsikaterem izdelku nedostopen. V škatlici se je skrival gelni serum za obraz Soothing Herbal Recovery gel, ki stane v polni velikosti kar 90 funtov in je fantastičen. Veš tisti občutek, ko se zjutraj zbudiš, pogledaš v ogledalo in je tvoj obraz je videti spočit, lep. No, to. Takoj za serumom me je navdušila Tata Harper krema za obraz, ki naredi tako mehko in smooth kožo, kot nobena druga krema za obraz, ki jo trenutno premorem. K svojemu nakupu sem morala obvezno dodati še Green People lasno nego za normalen tip las, ki ga priporočajo občutljivemu, suhemu lasišču in mi zaenkrat ustreza. 

Definitivno uspešen nakup in komaj čakam njihovo novo izdajo škatlice, za katero upam, da mi jo ponovno uspe dobiti :). 











Komentarji

  1. Hvala, ker nam predstavljaš te čudovite izdelke <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala tebi draga Katja, ker o njih rada prebiraš :) Big hug*

    OdgovoriIzbriši
  3. Tale škatla je res bla za dol past. Prejšne se niso tok hiter razprodale. Drugače je pa res super spl.trgovina. ;)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar