• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

LEPOTNA URICA: KAJ ME JE NAUČILO BLOGANJE O LEPOTI?


Veliko, resnično veliko. Naučil me je mnogo novih nasvetov, trikov, dejstev, ki so postali del mene in moje rutine. Bloganje je šola, ki te nezavedno uči in ti pomaga širiti obzorja.

1. Poznavanje sestavin. Dobrih in slabih. Naravnih, sintetičnih. Vseh, ki moji koži škodijo in vseh, ki mi ustrezajo. Zahtevno učenje skozi vsak posamezen izdelek in najboljša šola, ki jo je prineslo bloganje. Pred tem, priznam o sestavinah, nisem, imela niti osnovnega znanja. 

2. Nega kože je izredno pomembna. Pred samim pisanjem spletnega dnevnika se v nego nikoli nisem pretirano spuščala, medtem ko je sedaj že pravi mali projekt poznavanja sestavin, znamk, ki mi ali pa tudi ne ustrezajo. Kakovostna nega je ključ do lepe in sijoče kože, predvsem pa osnova za čudovit in lep make-up. 

3. Vlaženje je osnova. Čista osnova. Dobri vlažilni produkti koži vračajo vlago, mehkobo. Izboljšajo povrhnjico in ji pomagajo ostati vitalna, sijoča in napeta. 

4. Vsak dan odstrani make-up. Resnično vsak dan. Pusti koži, da se odpočije, da zadiha pod težo make-upa. Pusti ji, da skozi pore posrka vase kakovostne vlažilne izdelke in NE tvoje tekoče podlage, ki je zvečer nisi odstranila. 

5. Zapomni si, da je zaščitni faktor obveza, ki ga nujno potrebujem. Ne v klasični negovalni kremi za obraz, ampak v sončni kremi. Ne samo med poletjem, temveč tekom celotnega leta. Nič nam ne pomagajo dragi vlažilci, če svoje kože ne ščitimo pred škodljivimi sončnim žarki, ki kožo starajo, gubajo, jo obdarijo z madeži in mnogimi drugimi nevšečnostmi. 

6. Vlagaj v kakovostne negovalne izdelke in manj v make-up. Namesto, da vlagam pretirane količine denarja v visoko prekrivne concealerje in tekoče podlage, s katerimi želim zakriti nepravilnosti, raje vložim v kakovostno nego, ki bo moji koži pomagala, da si opomore in regenerira, ter se na tovrsten način fokusira na nepravilnosti, ki jih imam.   

7. Drži se lastnih pravil. Če drugim svetujem naj si ne, iztiskajo nepravilnosti na koži, moram poskrbeti, da si jih na skrivaj ne bom tudi sama. Nasvetov, ki jih lepotne blogerke delimo z drugimi, se moramo v prvi vrsti držati tudi same in biti vzor. 

8. Samo JAZ se lahko odločim, da se v svojem telesu počutim dobro. Samo JAZ in nihče drug. Imeti rad sebe je pogoj, da lahko imaš rad druge. 

9. Make-up je raziskovanje. Drugega sveta. Danes brez, jutri preveč. Kdo nas lahko obsoja in kdo smo mi, da bi lahko obsojali druge, koliko in zakaj ga nosimo? Blog me je naučil, da ni pomembno kako, kaj in zakaj nosim, samo, da se v tem počutim dobro. 
















Komentarji

  1. Se strinjam z vsem napisanim.❤️

    OdgovoriIzbriši
  2. Jaa super objava. Se strinjam z napisan ;) <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Super objava. Se strinjam s tvojimi spoznanji. Sploh podpiram 9. točko :)
    Vsekakor začneš drugače gledat na nego kože, ko si enkrat v lepotnem bloganju. Se mi zdi, da večina ljudi pozabi na vlaženje. Tudi tisti z normalno ali bolj mastno kožo, imajo večkrat izsušeno povrhnjico.

    Prav tako opažam, da SPF še ni vpeljan v vsakodnevno nego. Npr. pri nas, ki uporabljamo kisline je pa to res skoraj nuja in mogoče smo zato bolj vestni pri tem :).

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar